Jan 11, 2011

Paparich

Sejak akhir2 nie aku suka betul lepak Paparich 
sebab nak layan kan cendol dia

Bagi aku cendolnya adalah sangat shedap 
dan harga nya berpatutan

layan gambar 


 




32 comments:

dilaOHdila said...

atty
hang buat aku terliuq
kakak aku suka sangat gi sini
aku jarang...tapi mcm menarekjar cendoi ni
nanti nak pi lah (huhuhuhu) sejuknya tekak

Lya Colours said...

yummy !

Kaseh said...

waaa kak ty ni..mmg kena tayang food pagi2 eh kak..terganggu diet kaseh dah ni hahah.. teringinnya nak cendol tu..haishh

A D I A said...

cendo da mmg terbaek la, tapi makan kna share sbb makan sorang sure tak habis. membazir itu amalan syaiton.

Zura said...

sume nye nmpak sedap kty..specially nasi lemak nagn teh tarik...harga dia cm ne erk..??

POSH76 said...

kan dah kata sedap......sekali kena mau berkali2 hehe

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka pappa rich..suka roti bakar susu dia...

lalink7 said...

Ya Allah..sdapnye...makanan selalu ade kat belog kat atty nie..suke la..heheheh...nampak memang sdap..terus terliur nak makan..hehe

Queen said...

cendol oh cendol.. saya kurang makan cendol.so kurang terliur..hehehhehhehehe....selamat duit dalam poket..selamaaaatttt...hihi

zura@iwan said...

blm try lg cendol dia....ritu mkn nasi grg dia je..

cikbedahlaser said...

kopi ke tu? nmpk sedap.. selalu usha bapak kaya kt bangi dgn serdang perdana ni.. tp x pernah singgah.. takut mak miskin lepas tu..
ahahahaha

lg pon sarip suke yg bulu lebat je..(mamak)

Eazy Izzuddin said...

uish sedap nyer..
da buat terliur neh
:P

Hezesuze said...

aduaii kt klang xde paparich ler kty....terliuh dah nie huhuhuhu

atty's said...

@dilaOHdila

gie lah terai dila..

atty's said...

@Lya Colours

leleh liur..

atty's said...

@Kaseh

cendol je kaseh..takleh gumuknya ..hehhehehhe, rasa skit

atty's said...

@A D I A

kty mmg selalu share ngn akak..sbb kalo tak share..nanti tak rich..

atty's said...

@Zura

sambal nasi lemak dia ..sedap tau zura.harga okeh lah..

atty's said...

@POSH76

tu lah , asik nak ke sana je udah nya

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

kita serupa hanim

atty's said...

@lalink7

mmg sejak akhir nie ,selalu g jalan2 cari makan

atty's said...

@Queen

yeah , leh jadik rich ye

atty's said...

@zura@iwan

nasi grg dia pun shedapkan

atty's said...

@cikbedahlaser

sama ngn along..tp kty selalu mmg lepaks mamak jew

atty's said...

@Eazy Izzuddin

jopm eazy kita makan sesama nak ?

atty's said...

@Hezesuze

takde ye..g shah alam ..

cheqna said...

cheqna poser...huhuhuhuhuhu
sedapnya kak....

nabilah_2908 said...

wah..tgk nasi lemak tu...meruntun jiwa.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEBAYA BIRU

Joy said...

byk gak pilihan menu yea..

kswsk said...

wa pun suka cendol dia kak...td lunch pun belasah cendol gak

mummysyafie said...

paling suka milo ice dier..fuhhh..layan serbuk milo macam budak²

ratna said...

dari kat msia lagi dok teringin nak try papparich ni.. tp tak kesampaian. nampak sedap2 jer makanan dia..