Jan 24, 2011

Next Blogger i meet@Gina Manan

Aku jugak tak sangka , masa  jumpa blogger kat Pavillion 
aku dapat jumpa seseorang yang jauh di perantauan
yang pulang bercuti
terimakasih
GinaManan@Sweet Like Candy

Sudi jumpa Kty

mesti tak miss baca blog Gina
Sebab mesti nak tau apa yang Gina ngn dua budak comey tu buat

owh yer..Gina pun dah selim, nie jeles nie..dan menjadikan kty bersemangat nak kurus


thanks gina sudi jumpa ..walupun gina banyak hal , nak buat
Terlepas rindu dendam kat gina and 2 boy yg comey 

ryan

akak dan danish yang sangat sopan , good boy 
 me & gina

Terimakasih sudi kasi souvenier tu yer
untuk rasp jugak thanks sangat2 sangat cute

Pada semua blogger yang telah kty jumpa


Jika ada rezeki nanti kita jumpa lagi ye!



18 comments:

zura@iwan said...

jumpa blogger lg akak? hehe..

bila ada jodoh jumpa ngan sy plak ek..hehe

eMMe said...

bile nak mai Putrajaya lak kak atty, heeeee~

rasp said...

masa tu rasa cam nak gi berkenalan gak...
tapi i maluuuuuu nak menyibuk :D
u are most welkam darling!

atty's said...

@zura@iwan
insyallah ada rezeki kita jumpa..ada nak g penang nanti nie .insyallah

atty's said...

@eMMe

emme..kta ni dkt je nie..nanti2 kita jumpa tau

Softtouch [Hanim] said...

wa...jumpe blogger lagi...bestnya...sy jgk xjumpe kty lagi..sy malulah kty...heeeee

mummysyafie said...

sayang nya pic nor ngan boypren tu hilang. kalau tak boleh tunjuk kat hubby nor dah comolot ngan ryan..huhuhu....

Cik Wanie said...

dgn wanie bila nak jumpa akk,
hihihihi...

rindu nak jumpa akk,kak mas,kak sya dan semualah,
hurm...

bilalah dpt trun kl lagi kan,
hurm

atty's said...

@rasp

lor..patutnya sis jgn malu2

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

kalu jumpa kty mesti ilang malu tuh

atty's said...

@mummysyafie

nor gambar yg ngn ryan tu cantik sangat2

atty's said...

@Cik Wanie

itulah ..masa karok aritu ..teringat kat wanie tau ..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kalau boleh nak jumpa semua blogger yg rapat dengan kita kan? biar ukhwah terjalin kukuh. hehe

Queen said...

akak buat mulot ikan...comeelll je..ahahhahha

Hezesuze said...

bila ler masa nak jumpa ze nie?? huhu

Kaseh said...

wahhhh kak nati kita dating pulak yer...

p R i n c E S s _ N said...

wahh...rmai blogger k.ty da jmpe...

sW33tdARLiNG said...

eehhh lawa laa lap lip lap lip kat ucapan thanks tu.... hehehehe
sw33tdarling.com