Jan 7, 2011

Nandos

2 January 
Aku & family ke Alamanda , sebabnya nak makan Nandos 
dan sebabnya mak nak belanje adik aku ,
sebab adiknya birthday yang jatuh 
pada 1 January 

Tapi yang lebih2 diraikan , bukan orang yang celebrate besday 
Tapi budak firdaus ler ..

*
*

mak punya order
boleh makan untuk duaorang nie


 akaknya ,sama ngn mak
pengsan nak abiskan

 ini aku ngn adik punya
bagi aku ,sangatlah sedap
dan aku pun mcm tak larat je nak abiskan
tapi mmg sedap

 firdaus punya
dia kalau order mesti nak ada nasi

Thanks mak sebab banjer kitaorang

Puashati lah makan Nandos aritu!
sangat shedap dan sampai arini 
dok terbayang2 lagi nieh
Jom Nandos

57 comments:

CGG said...

waa..
akak ..
cgg baru makan nando's smlm..
mmg yum2 kan:)

Mak Su said...

1 jan? wow! new year baby. happy besday buat adik atty :)

best wishes. saya pun januari gaks ni, tapi bulan seploh ler ;D

Nana said...

adeh kak
menggoda pg2 tgk nandos hehe
dah lama x makan kt sini

nak minta tolong vote..
Kalau bole vote no 2 & 28 heheh
http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html
tq…

aDieyZa said...

teringat akk zana yg mmg suka nandos.. masa dia mengandung pun ngidam nandos.. hihihi

atty's said...

@CGG

shedapkan hanem..teringat2 nie

atty's said...

@Mak Su

thanks maksu

atty's said...

@Nana

okeh nana..nanti kty g undi

atty's said...

@aDieyZa

ni tak mengandung pun dok ngidam je .nie

cheqna said...

trg tak de kot nandos
ke ade???
huhuhuhu

Sham Ummi Echa said...

lama giler x mkn kat nandos. tgk pic kty ni terus tringin..hmm mcm nk pi lunch ni je

p R i n c E S s _ N said...

nandos ni fav abah N ni...

wahida said...

ah tidak!!!! sgt menggoda..lama dah x pekena nando's ni...

honey amour said...

gulp..sodapnya...nasi sampai 2 mangkuk satu pinggan..hahahaaa..:)

momguess said...

aku pun br mkn nandos!!!
sedap
sumpah

☆ lieya latif ☆ said...

alamak noti2 ar ko kak...terliur i tgk uu...kebetulan dah lm gilos tak mkn nandos nie.....nampak cudap plak hah.....

mEiZ SHA said...

dapnyer..:)
ni besday sape blanjer sape ni kak atty..:)

Zura said...

sedap..dh lama xmkn nando's

Hezesuze said...

adoiii sejak start skol nie nak meronggeng pun tak sempat kty ahakss

marinahunny said...

best nye. kat trg xde plak..hmmm

[-suziey-] said...

haih sedapnya la hai..dh lama xmkn nandos..menarik plak menu dia..nasi tu mcm lawak je skali 2 gunung :p

Azueriena Norash said...

nandos nie azue selalu mkn kat ioi jerk kak...tp tu ler...x tahan podehhhh...huhuhu

nabilah_2908 said...

sy biasa lalu jer dpn nandos ni..tk tergerak lak nk masuk...

tp tgk menu mcm best jer...teringin la pulak..huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.A.H.A.B.A.Ttajuk n3

Joy said...

semua sedap2 dlm nandos ni...kat jj wangsa maju ada gak..

CuTeMiUt78 said...

makk hhaaiiihhh kty, tghari tgk nandos... membuatkan terus lapar perut

Oong-ong said...

adoi...lapar dibuatnya~

Softtouch [Hanim] said...

sy mmg dah lama giles xmkn...pernah mkn sekali jer...mmg besar2 potionnya..sy tgk pun nk pgsan..mmg sengkak lah perut tu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah fir skali amik 2-2 nasi..heehehehhe nandos..sedap kan kak...

sW33tdARLiNG said...

wahhhh... lama gila dah pun tak jejak nando's tuu. tak reti lah nak makan kat sana, jakun! hehehehe
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Dee said...

gambar last tu apsal masam je muka fir tu..nenek marah ke? hihihi..

rasp said...

uish sis, terkecur tgk food tu...
dah lama bebenor tak jejak nandos tu...

atty's said...

@CGG

mesti baby suka ..dpt makan nandos

atty's said...

@cheqna

meh dtg kl..meh

atty's said...

@Sham Ummi Echa

lunch time jgn lupa makan nandos tau

atty's said...

@p R i n c E S s _ N

fav kty gak,.hehehe

atty's said...

@wahida

jom kita pekena nandos

atty's said...

@honey amour

itulah fir.dia pencinta nasik

atty's said...

@momguess

ye lah na..sumpah shedap

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

memang sedap sangat

atty's said...

@mEiZ SHA

ninie, besday adik , mak banje semua org

atty's said...

@Hezesuze

leh g time weekend

atty's said...

@[-suziey-]

fir lah tu..mesti nak nasik

atty's said...

@Azueriena Norash

jangan amik sos yg extra hot, atau jgn ltk sos

atty's said...

@nabilah_2908

cepat terjah nandos

atty's said...

@Joy

tu lah semua seedap2.bila joy nak banje kty nie

atty's said...

@CuTeMiUt78

tu lah.kty tgk gambar pun kty lapo

atty's said...

@Oong-ong

sama gak.lapar gak nie

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

portionnya mmg besar..dari lapo giler teerus kenyang

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

fir mmg ,suka makan nasi.

atty's said...

@sW33tdARLiNG

cuba terai sekali .mesti byk kali nak gie

atty's said...

@Dee

gambar yg last tu benornya masa memula sampai, dia lapar.lepas tu
nak makan kenny rogers.

atty's said...

@rasp

jom terjah nandos sis

Ati Masrif said...

ini favorite hubby kita

sian dia lama tak makan..psl
bini dia tak suka...hahaha

lalink7 said...

Nandos memang sedap kalau makan waktu betul2 lapar..mesti lahap punye...kite ke sini kak atty..

Redbloodsnow said...

adoiiiii makkk. melior tgk menu di entry nih ah. sooo mouthwatering weh kak..hikss

Gina said...

Kat Adelaide nie kalau nak makan fast food, yang halal cuma Nandos ajelah,,mujur ada

Faizaharis2 said...

alahaiii...bukan fav. den... hehehe... selamat air liuq den.. ahaksss

kakyong said...

kakty,
saya tak pernah makan kat nandos..
tp bila tgk ni, kena masuk dlm wishlist la... hohooooo