Jan 14, 2011

Minggu Paling Besh

Minggu nie adalah minggu paling besh
macam lah sebelum ni tak besh kan 

Besh sebabnya sejak dari hari isnin 
aku sorang-sorang je duk kat Opis 
Bos langsung tak masuk 

Tapi walupun tade bos 
aku bz jugak , menyetelkan account
filling utk antar kat accountant yang kitaorang lantik 
Untuk audit..

Bz melayan customer yang kadang ada datang lepas tu sembang2
Nak halau kan tak sopan pulak kan 

Senang betul hati keje sorang2 nie 

20 comments:

Kaseh said...

betul tau kak..kalau bos takde mmg tenang je nak buat keja..bukan nak ngular pun tapi ntahla...bila dia takde..rasa aman jek..n keja beres..kalau dia ada kan..rasa tekanan lak haha..

eja kamel said...

hehe..mmg pun. best giler kalau boss tade. eja blh nyanyi lagu adam lamber kuat2 g. tp hr tu terkantoi. tgh nyanyi skli boss masuk.dang..malu giler..boss gelak tak hengat. smpi hr ni dia duk ejek2 eja lg. hahaha.

wahida said...

kak, saya nak apply keje kat tmpt akak, leh x?

eMMe said...

salam sis atty, moga minggu2 seterusnye pun makin best la yea~

atty's said...

@Kaseh

kty kan kaseh kalo bos tade lagi rajin..besh je buat keje.

atty's said...

@eja kamel

wahahhaha..terkantoi ye eja..ekekeke..kty dapat bayangkan camne

atty's said...

@wahida

tade kosong ida..kang kty nak keje apa lak ..hihihiihi

atty's said...

@eMMe

tima acih ye

mama tisya said...

mmg best kalo bos tkde even byk kj pn..hehee

Softtouch [Hanim] said...

sennag hati sikit xdelah org pantau keje kita...maksudnya buat keje pun relax jer

sI tEDI said...

bos ada dengan bos x de keseronkan kerja itu berbeza. hehehehehe

salam kak!

Eazy Izzuddin said...

beshnye...
tenang bile bos x de..
xD

Joy said...

yess...sy pun dah settlekan audit account. lega..

daela said...

woah...syoknya...nyaman buat sorang diri..dila penah keje mcm ni...best jer..!!!

Dee said...

kty..mmg bestkan..kitalah bos..kitalah kuli..hihihi..happy working kty..

SUZIE APAI said...

waaa......jadik bos la minggu nih..kih kih

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

menang best kan..klu sorang..bos xda..tapi lagi best klu ada geng yang sekepala dekat opis..memang besttttttttttttttt gila....

kakyong said...

kerja sorang2 tanpa gangguan memang best..

Gina said...

waktu boss tak ada memng seronok kak..rasa bebeas sikit

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kina kerani sorang je kat opis. mmg best..nak on9 pun x de sape nak marah,janji kerja siap. tapi yg x best...masa nak beranak nanti susah nak cari pengganti. dah nak kena ajar org baru..lepas kina dah msk kerja balik terpaksa berhentikan kerani baru tue. yg paling x besttttt...nak cuti susahhhhhh!! kata bos 'NANTI HQ MARAH!!'

ada ke patut?? x bestkan??