Jan 24, 2011

Karok Di Pavillion Bersama Blogger

Sabtu adalah hari untuk enjoy bersama2 kawan-kawan blogger yang lain 
Kejadian berlaku pada 22 January 2011


Keahlian seramai 9 Perserta Untuk Uji bakat Blogger terhebat berkaraoke 
Antaranya :-


Sorang lagi biarlah rahsia
semua peserta adalah amat berbakat
memang sangat sporting semua walaupun hanya untuk pertama kali bertemu


rasa macam duk sebelah umah je..beramas mesra

Semua orang adalah enjoy dan sporting
semua pun ada menyanyi dan meyumbangkan lagu.
kita layan gambar



okeh cukup2 lah 2 keping gambar nie je
semua yang pergi leh tengok kat fb ye
sebab semua gambar memang sangat sopan2 belaka dan santun2

Apa lagi geng.rasa -rasa kalau ada bakat ..masuklah audition af..ekekekekke

 Happy Chinesse New Year

Hari sabtu lepas selain berkaraoke bersama blogger
ada jumpa blogger jauh
malam pulak ..jumpa blogger lagi..nanti aku citer next entry ..

Apa pun ..hari sabtu bersama blogger adalah sangat happening


.





        

53 comments:

ciK mOt ©™ said...

wah...kty p karok ek...bestnya...seumur idup saya, tak pernah lagi p karok marok ni...shegannn

Kaseh said...

phewiiitttt beshnyaa kak..rugi kaseh tak polo arituh...dee ada invite tapi kaseh ada hal la kak...

Cik Wanie said...

wah bestnya bila blogger berkumpul kan,
pastu plak nyanyi sesama,
hihihi:)

tetiba teringatkan kenangan kita dok pi karok dolu2 kan,
hurm...

Dee said...

a'ahlah..sopan semuanya..nyanyi pun lagu tobat maksiat wali band..hihihi..

cikbedahlaser said...

alamak.. apasal x ajak sy.. klu x leh tunjuk baakat terpendam nih.. mn tau kot2 ade producer nmpk sy lak nti.. hahahahahahahahahha

atty's said...

@ciK mOt ©™

lor apa nak shegan..kami semua pun mmg pemalus..tp tak segan

atty's said...

@Kaseh

lpr awat tak join..kalo tak leh hug2

atty's said...

@Cik Wanie

itulah wanie.masa nyanyi tu tingat kat wanie..lagi masa lagu goyang inul..wanie bawak besh

atty's said...

@Dee

wakakkaka..insaf aku time tu ..

atty's said...

@cikbedahlaser

next time insyallah pdah,.,.

dilaOHdila said...

wah atty dah ada geng karok rupanya...
lps ni sapa brani berentap (hehehe)

wahida said...

kak, sapa wanita berbaju coklat berkaki ayam tu? sangat anggun dan sopan dia...kehkeh...

POSH76 said...

bessnyer korang berjimba lagu ni.....hehe

Azueriena Norash said...

wallaa kak yatt...1 hari nanti kiter kena sama2 berkarok nie...azue pun g karok last saturday kat ioi jerk...hehhee

sW33tdARLiNG said...

ehh sapa lagi sorang blogger yang pergi tu.. tak mentioned tp buat entry eheks! tak malunyaaaaa! wakakakakakakaka

sw33tdarling.com

mummysyafie said...

kak, setiap kali tengok gambar...saya gelak. hihihi...macam tak boleh blah pulak tengok aksi² kat sini

mummysyafie said...

oh belom..sikit lagi.

[-suziey-] said...

waaaa bestnye berkarok yek..hehe..klu suka nyanyi mmg syiok ler layan kan..

✿etiey erywan✿ said...

wahhh best!!! mana anak? P

Umi_Aliesha said...

meluahkan bakat terpendam erk...

rasp said...

sopan lah sangat kan ngehehehe
happening & fenin gitu hahaha...
best banget...

p R i n c E S s _ N said...

seronok gilerrr bkarox bramai2 k.ty..

eLLy said...

memang selonokkk sangat =)
"malu malu tapi mahu..." hehehhehe

Ietams said...

cantiknya deko tpt karaoke ni..

kakyong said...

tak pernah berkarok... ;)

1 HB klik utk kakty.. ;)

Hezesuze said...

sampai ati kty tak ajak ze... :(

Sidratul Muntaha said...

syiok arr karok
aku lama dah tak layan kty
klu layan ni mahu pegang mic!

Softtouch [Hanim] said...

bestnya kak ty....jeles.....nnti kita jumpe2 yer...mana tau sy akan join ke lenkali...

ALoNa CintamaniszLite said...

Hmm..leh ler gi ujibakat AF ni..hehe

Kty..cantik laa kty hias attyfir ni..hehe..

tigrismalaya said...

bestnyer...sekali sekali berkumpul mmg xigt nak balik..

zura@iwan said...

wahhh...meriahnya g karok ngan geng blogger ye....semua bbakat gitu..

atty's said...

@dilaOHdila

takde geng2 dila..main join je nie

atty's said...

@wahida
yg kat blkg dia tu lak sapa lah da..

atty's said...

@POSH76

nextime posh join ye..leh jumpa.

atty's said...

@Azueriena Norash

wokeh jom..just kol kyatt je .

atty's said...

@sW33tdARLiNG

shapa lah tu ye..

atty's said...

@mummysyafie

tu lah nor..bila tgk je pic.mesti gelak..

atty's said...

@[-suziey-]

takde pun suka nyanyi ziey.ni just suka2.yg join pun kan terror sgt..main cincai marba je

atty's said...

@✿etiey erywan✿

anak..si izatie tu anak kty lah ..kty mmg bawak anak ..dia PA.kty tuh wajib follow

atty's said...

@Umi_Aliesha

bakat terpendam yg memendam hehehhee

atty's said...

@rasp

bila posing semua sopan santun .

atty's said...

@p R i n c E S s _ N

bila dah ramai2 tu ..mcm2 bakat terkeluar..

atty's said...

@eLLy

malu tapi mau .auum...

atty's said...

@Ietams

tmptnya mmg cantik ieta.

atty's said...

@kakyong

tq kak yong.

atty's said...

@Hezesuze

nextime ..tau

atty's said...

@Sidratul Muntaha

kty pun kan teror.cincai je ayu

atty's said...

@ALoNa CintamaniszLite

uji bakat af pun dah tutup..ekekeke

atty's said...

@tigrismalaya

tu lah reen..mcm kita aritu ler..

atty's said...

@zura@iwan

ekekekkeke..berbakat sangat tau zura.

Faizah Salleh said...

waa..that sure is an awesome karaoke session! ;)

NeenaAnuar said...

hie.. salam.. terjah dari blog amy sweetdarling! sayang tak dpt joint hari tu sbb ade hal.. if not leh kenal2 kann.. btw.. salam perkenalan yeaa.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang hapening gila kak...rindu sama akak lagi...bila kita dapat hugs2 lagi nyek kak..