Jan 12, 2011

The Grato

Hari isnin , aku dan fir pergi makan kat sini 
Grato terletak di Seksyen 3 area Bangi Perdana
Merupakan Gerai biasa yang menjual 
Western Food selain tu ada jual mee rebus ,laksa 

layan gambar

 Chicken Chop

MeatBall apa aku tak ingat dah 
yang ni okeh !

 Chef nya

Aku kasi 2.5 bintang dari 5 bintang
Aku rasa aku lagi suka D' One steak kot
Harga pun lebih kurang je

14 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

oooo eida dengar orang cakap sedap sis...baru nak cuba....

p R i n c E S s _ N said...

ade org ckp sedap...k.ty..mee rebus ctu ade lg x..?? lame x lalu..

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

bagi kty biasa je lah ..lain org lain ke tekaknya hehhehehe

atty's said...

@p R i n c E S s _ N

ada mee rebus dia n..

R.R.Z said...

mcm best je. Nak cube try.
area mane ni kak?

LayarLara said...

saja laaa tu nak bagi orang kecur... anda berjaya!

atty's said...

@R.R.Z

area bangi perdana , selain western ada mcm2 mee termasuk laksa.

atty's said...

@LayarLara

im sorry isni ekekekkeke

lalink7 said...

uwaaaaaaaa...makanan lg kak atty..marathon makan ke hari makan sedunia nie kak? hehehe =D

[-suziey-] said...

waaa bestnye tpt ni..open air..meatball tu menariks..

Wanita Anggun said...

baru mlm td layan chicken chop kt ayob cafe,kota damansara...kty kalo terlalu area kota damansara trylah kt ayob cafe, mana tau kot sedap di tekak akak...so far sy mmg suka mkn kt situ je kalo nk mkn chicken chop...nyum3x..

ღ lienurulz ღ said...

chicken ch0p nampak lazat!bestnya dpt mkn sedap2..

tigrismalaya said...

ah ah..hari tu ada baca kat blog VP..terjah saner tapi tutup walhal VP dah bagitau..lantas singgah d'one steak...lebih kurg jer ker rasanyer...kata the grato marbeles...

Kaseh said...

bahaya tul jengah blog kakty skang ni...haha byk foooddd....tergugat iman kaseh kak oii..