Jan 27, 2011

Fixie Bike























Adik baru beli basikal fixie.
Aku pun tak faham apa jenis bicycle fixie nie.

Baru dapat rajin ler jaga,cuba kalau dah lama.
Pesanan buat adik,jaga elok2 tau!

Bukan senang nak dapat tuh

----------
Sent from my Nokia phone

19 comments:

mummY2Y said...

benda baru mestilah kak...

fixie tak tahu tp klu pixie cut tahulah sbb weols nak potong rambut style tu..ok tak?ada kena mengena ke dgn ini n3?hahaha

sW33tdARLiNG said...

berkayuh laa dengan berhati²... jangan merempit..! ehehehe
sw33tdarling.com

wahida said...

beskal tu mahal kan kak? jaga beskal tu leklok tau dik!!

rasp said...

jangan merempit...
ingat pada yg tersayang :D

☆ lieya latif ☆ said...

bagus aktiviti basikal ni kak ty...kuar peluh badan sihat...tp jgn bwak laju2.....jaga keselamatan yg penting heheheheh

Lina said...

emmm basikal fixie tu camner ek...kak ty jemput ke blog yer ada entry utk kak ty ;)

Zura said...

2 la..br nk tnye kty fixie bike tue mende..

Queen said...

tak taula bebudak skang ni punye term..fixie la..pixie la..cute la..hahahhahha.....(gaya cakap cam dahtua sangat nik nih..hahhahahah)..

barang baru kak...kalau belikete baru..hari2 cuci..dah lama2.....berkulat pun buat tak tau..hahahhah

azzey said...

dH LAMA X NAIK BESKAL...

P/S: I HB FOR U ALSO!

atty's said...

@mummY2Y

>>> ada jugak potongan rambut nama basikal eh

atty's said...

@sW33tdARLiNG

>>> kalo merempit nanti mama dia kejar

atty's said...

@wahida

>>> tu lah, mahal gak da..

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

>>> keselamatan memang paling utamakan .

atty's said...

@Lina

>>> kty pun tak tau lina..kty dah tgk.thanks sgt

atty's said...

@Zura

>>> kty pun tak tau zura.

atty's said...

@Queen

>>> tu lah benda baru ..hari2 lap ..

atty's said...

@azzey

>>> sama ler ..lama dah tak kayuh basikal.tq

p R i n c E S s _ N said...

wahh...beskal baru...suke laa adik..

Kaseh said...

mmg basikal tu main terbalik ke kak?