Jan 21, 2011

Akhirnya sembuh

Sejak dari tengah bulan 12 tahun lepas lagi 
Mesin fax kat opis ni macam tersangkut2 je tiap kali nak fax 
Sakitkan hati je tiap kali nak fax document dia tersangkut2

Rabu tadi aku kol technician suh datang repair 
Alhamdulillah hari ni ada technician datang 
Kejap je dia repair , dah elok mesin tu 
Total charge RM130..nasib ada peti cash ..amik je bayau

Alang kepalang technician ada 
terus aku sign kontrak dengan company diaorang 
jadiknya kalau ada problem lagi lain kali , tak kena dah charge service 
lepas tu diaorang akan datang service mesin tu 2 kali setahun 

Bos lum tau lagi 
isnin nanti baru aku kasi tau 

Bos kol 2 tadi dah balik 
nak bawak anak2 , mak mertua g soping CNY..


10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

syoknya bos p shopping..kan best kalu dia bwk kty soping skali..heeeee

wantie said...

hikss.. ingat kan sapa yg sakit tadi. wat suspen jer la.

sW33tdARLiNG said...

opis saya baru repair 2 mesin... ratusan yang terbang
sw33tdarling.com

Dee said...

kty..kejap je ye tadi..x jdlah dee call JAIS..hahaha..

Queen said...

nik tak paham..nape bos2 nik ni tak pi shopping eh?nak cabot awal pun xleh

Gieyana said...

nasib baik dh sembuh yer Kak Ty...G kt opis dh x guna machine camni dh..we all scan guna photostat n send fax thru Pc jer...but still ada ler machine camni but x brapa nk guna dh..hihi

eja kamel said...

aah kan. ade cny sale. dah lama x g shopping mall. tatau.smpi bila cny sale kty? *komen xde kena mengena ngn post kty pon. hehe.

kakyong said...

murah tu kak cajnya...
ni yg bos makin sayang ni.. kakty pandai buat keputusan bijak...

sweethOneY said...

btul jugak tu.. x pyh la tiap kali panggil br nk bayau kan kak ti. mahal lak tu

mummysyafie said...

bos nak sopink pun bagitaw kak ty ke? wahh..mesti kak ty pekerja yang bos sayang ni