Dec 26, 2010

The Wish List


Kali nie merajin kan diri nak join contest yang watie buat

 Syarat
1~ tepek logo wishlist  kat side bar 
    Done
2~ follow "salesblog" hamba n boh linknye di blog memasing 
    Done ,link kty letak kat Bloglist bhgn Soping & kat sidebar >>
3~ boh 3 wishlist uols utk bday 2011 beserta tarikh lahirnya 
     Tarikh lahir kty 5 May
     wishlist kty 
     1- Nak orang taja percutian , tak kira lah kat mana

     2- Notebook
     3-Tudung ,minyak wangi ,jam,hp baru



4~ citer psl bday present yg plg best/buruk/lawak/jahat/keji lg hina yg penah uols dpt 
      pernah dapat satu kemeja, kaler itam, kain keras giler mcm leh pakai g overseas je , tak suka baju tu, udah ku buang dalam tongsampah,lagipun  takut nak pakai, takut kena guna2.

5~ teka dlm wishlist ni, yg mana bakal di kabulkan oleh en ahkau (somiku) utk weols sempena bday ku 070111?
   kty teka uols nak iphone ngn pergi bali kan atau koh samui
kalau kasih sayang apa semua tu , uols dah dapatkan.

Hadiah ni yg menarik minat kawan nak join nie

victoria secret & liz clairborne 

Jadi sapa2 yang nak join contest ni klik sini
The Wish List
Lepas tu tulis gini lak 
"sy dpt tahu contest ni dari blog attyfir "

okeh kat sini kty nak ajak member2 lain join
Cycy@Izatie



 

11 comments:

Queen said...

semoga berjaya kak ty!

atty's said...

@Queen

tq nik

Zura said...

good luck kty... :)

kakyong said...

heheh.. ingatkan wishlist apa.. rupanya contest...

to best juga kan kak, kalo percutian di taja...

Hezesuze said...

wah gud luck kty...

atty's said...

@Zura

tq

atty's said...

@kakyong

kan kalo ada org kasi diah percutian, beshkan

atty's said...

@Hezesuze


tq

Eazy Izzuddin said...

menarik tuuu
gud luck!

atty's said...

@Eazy Izzuddin

menarik jom le join sama

mummY2Y said...

k.ty x follow pun sales blog weols?