Dec 19, 2010

Treatment rambut


Aktiviti hari nie,aku temankan akak buat treatment rambut dekat kedai Calvin sek 7 Bangi.
Dah mcm nama my bigbos!

Kakak dok sibuk rambut ada kelingmumur :p
rambut dah keras mcm wire

Kitaorang memang selalu g sini,puashati ler ngn perkhidmatan yg diaorang berikan.
Lepas buat rambut kitaorg ada projek sempena besday akak nanti,tgh pujuk fir ikut,tp fir mesti tak mau ikutnya
----------
Sent from my Nokia phone

4 comments:

princeduyong said...

kena gak jage rambut kita kan.. :)

tigrismalaya said...

best nyer acara anak beranak...adoi..bln nie lom trmt rambut lagik...

Eazy Izzuddin said...

kalo laki die buat x kak?
hehe

sWeEtdARLiNG said...

bulan depan dah cadang nak buat treatment, sekaligus rebonding balik rambut2 baru yang tumbuh
Bila Join Give Away PILIH THEME BLOG? heeee