Dec 16, 2010

Tart

Along tertiba tanya,nak makan apa2 tak?

Yang benarnya aku kenyang,tadi berbuka umah mak.

Tapi tertiba dapat idea,terus ajak along g Jusco beli.

22 comments:

Sidratul Muntaha said...

owh tart
humm..
entah bile la ade masa nak baking2 lagi.
tool byk kena pinjam denga adik!(sedih!)

Hazlina Shahrel Mummy HK said...

sedaaaaaaaaap tu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

huhu...


saya nak blueberry tart !



portuegese tart ada tak kak ?

Gina said...

nampak all tarts mcm sedap tambah pulak macam egg tarts, tapi tekak tak boleh terimalah Kak Ty

mama tisya said...

sy peminat tart..lamanye tk wt blueberry cheese tart..yum2

rasp said...

nak seketul dua leh tak...

Queen said...

KAK..BAGI SAYA EGG TART,..SAMA ITU FRUIT TART...HEHEHHEEHHE

eh..tercapslock..sorry

atty's said...

@Sidratul Muntahamintak ler balik ayu ..

atty's said...

@Hazlina Shahrel Mummy HKshedapkan ..

atty's said...

@a.z.r.i.n.a.03.07mai datang umah kty

atty's said...

@Ginakenapa gina..gina tak suka ye..kty pun jrg makan .setahun sekali pun susah

atty's said...

@mama tisyaamy buat lah .bagi kty sikit ye

Redbloodsnow said...

tart tuhh mengoda zie ar kak. adoiyaiii.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tatttttttttttttttt nak egg tat...yummy..yummy

zura@iwan said...

tart ni sbiji brp rm kak?

Mak Su said...

sy ni ada sweet tooth, bahaya tgk tart ghopa cenggini

atty's said...

@Mak Sumaksu leh ..tp makan sikit je ye .

atty's said...

@zura@iwanrm2.50 kalo tak silap kty

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVeshedapkan ..

atty's said...

@Redbloodsnowkty pun tergoda gak zie

cikbedahlaser said...

egg tart...woo lam x mkn.. yg kt kfc aritu akak try x?

Softtouch [Hanim] said...

tart....sy suka...suka egg tart n cheese tart tu...sedapnya!!!