Dec 29, 2010

Surat rahsia

Balik keje tadi cek petisurat
ada sampul putih.
Takde nama,tak tau untuk sapa.
Aku koyak sampul tengok isi surat,ada soalan matematik rupanya.
Sapalah kasi agaknya
agaknya budak2 main-main
----------
Sent from my Nokia phone









13 comments:

MrS. F!zA said...

ha?soklan matematik kty??nk bg kt fir kot tu...

Mak Su said...

hihihi, budak2 nakal

Hezesuze said...

so soklan tu kty leh jawap tak?? huhu

Lovely Bella said...

aik.. ehhehe... ape kes kan.. adoi.. ape soklannyer..?

mummysyafie said...

ada secret admire ke kak..tuk fir kot.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dia soh akak jawab kot...mula2 mesti suspen kan sape yang bagik...maybe diaorang main letak je dalam peti surat then nak menguji minda ornag2 kat kawasan rumah tu

mommyYen said...

wah..belog kAty makin cantik laa...

eh,mana shoutbox nya? ekekek

Ietams said...

misteri sungguh surat rahsia ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hehe..

comel aje budak2 sekarang ni.


mesti dia ingat nak bagi kawan2 dia tu..

LayarLara said...

ingat surat cinta... hehehheheh

p R i n c E S s _ N said...

ni ade yg gatal tgn laa ni..

tigrismalaya said...

eh...ble jadi dot com nieee?? ker sya xperasan?? pe2 pon tahniah..

sW33tdARLiNG said...

peminat rahsia kot...!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG