Dec 13, 2010

Ngangkung

Tengok Ngangkung ni minggu lepas lagi 
Cerita memang besh + kelakar

pic credit to google
Baru2 je start dah gelak
masa hantu keluar dari perigi

memang tak berenti2 ler ketawa
paling tak tahan 
masa part nak last2
yang Bomoh aka pendita datang rumah Tasnim
nak bawa hantu tu balik 
leh lak suruh Tasnim ngn bini dia pose walupun 
bini si Tasnim tu dah pengsan
tapi sempat kasi pose
Kata Pendita nak letak kat dalam Facebook.

Cerita nie mengisahkan 3 orang sahabat
yang nak cari duit dengan jalan mudah
dengan main nombor ekor , jumpa bomoh sebab nak mintak no ekor 

Banyak pengajaran selain dari kita gelak terbahak2 tengok cerita nie 
banyak diselitkan pengajaran.

Yang aku tak berapa suka 
watak Sam sikit..dia guna sore besar.
rasanya tak perlu kot

15 comments:

NURUL said...

nurul lama tak tgk wayang. alahai

Softtouch [Hanim] said...

ramai yg ckp best cite tu...sy xtgk pun lagi

Hezesuze said...

memang kelako giler kty...mak ze tgok ketawa tak henti2 huhu

[-suziey-] said...

waaa klakar ke..dh agk dh..tgk saheizi ti pn mcm lawak jek..bole la layan nnti..hiks..

mEiZ SHA said...

ye ke kak best??
baru beranagn2 nak g tgk..tp x tgk2 gak lg
hheehe..bz...:)

atty's said...

@NURULpergi ler tgk citer ngangkung nie , kty sbb tak bawa anak pergi holiday, kenalah bawak tgk wayang.

atty's said...

@Softtouch [Hanim]bawak ler danial g tgk hanim

atty's said...

@Hezesuzetu ler ze , awal2 lagi dah tergelak2

atty's said...

@[-suziey-]mmg kelakar suziey..rugi kalo tak tgk

Queen said...

memang kelakar..nik pun suke tgk ngangkung ni..hahha...kalau bawak budak kecik pun takpe..memang family humor..

masa die tarik telinga tu pun best kan kak..bahak2 nik gelak..hahaha...


ha..betul2..tak berapa sesuai dia buat suara besar gitu.. rasnaya tak payah pun dah ok..

atty's said...

@Queenlepas tu dia sepak bontot antu tu ..wakakakkaka..takleh nak ingat .kelakar giler.

atty's said...

@mEiZ SHAnanti free ajak shah tgk ye ninie

tigrismalaya said...

macam best jer...nak tgk gak laaa..bile nie...adoi..

maya amir said...

rata2 org ckp best movie ni..mmg kene nonton:)

ct rahani said...

iskhhh ni yg rasa nk terjah panggung wayang nih.. huhu..