Dec 27, 2010

Minggu yang sangat sibuk

Hari nie , rutin kerja akan mulai sikit sibuk dari biasa
Hari nie nak prepare segala payment, siapkan payroll, kira ot & claim bagai

Nie pun terus g site.
Lunch hour baru balik opis urus apa yang patut..

Kena settlekan ..
lepas tu tak sabar nak cuti

Nak sambut tahun baru

Azam baru..rasanya sama je setiap tahun .

Sent from my Nokia phone

15 comments:

rasp said...

jgn lupa nama daku dlm list payroll ya hahahaha...
slamat bertugas sis & take care..

NURUL said...

selamat bekerja kak

p R i n c E S s _ N said...

selamat bkerja k.ty...

Dee said...

aku dh kira last week kty..kira je..dpt x tau bila..selamat membusykan diri ye kty..

Mak Su said...

selamat bersibuk2 :)

kswsk said...

kak yatt camne nak bt kasi kuar sent from my nokia/bb/iphone tu bl kita update dr phone

Softtouch [Hanim] said...

alahai siannye kak ty bz..selamat membz kty....

mummysyafie said...

kak, minggu terakhir utk 2010 mmg minggu yang sibuk kak

Hezesuze said...

apa agak2nye azam baru kty ek...share sikit haha

atty's said...

@rasp

okeh sis, sila kasi fullname.

atty's said...

@NURUL

tq nurul

atty's said...

@p R i n c E S s _ N


same to u

atty's said...

@Dee

cepat dee..kty minggu lepas baru kira sikit..

atty's said...

@Mak Su

hehehe..tgh sibuk ni maksu

atty's said...

@kswsk

wawa, kty update pakai email thru hp,
jadiknya wa setting signature

mcm hp kty otomatik dah ada signature
cuma kita cek on ke off signature nya

kalo kita letak on, setiapkali hapdet thru email dia otomatik keluar

sent from my nokia phone