Dec 20, 2010

Ketidak Puasan Hati Terhadap I-city

Bersambung dari entry impian anak dara
lepas kami dapat tengok si Akim idaman hati si akak tu 

Sebelum tu benornya kami nak ke toilet
Tapi camne leh lupa lah , lepas dapat jumpa si Akim
Puas le jalan2 sekitar area kedai2 yg kat Steambot tu
Tanya Anggota rela bagai , mana toilet
Anggota Rela tu pun tak tau 

Okeh pendapat aku mengenai i-city
tempat dah cantik, menawan , banyak lampu2
seperti yang reza dan kak engku kasi tau 
seminggu pengunjung i-city mencecah
700 ribu pengunjung untuk seminggu, ramai tu !
parking rm10 satu kereta kalau tak silap , 
kalau silap pun andai rm2 hengget pun dah masyuk

Tapi yang tak beshnya punyalah susah nak jumpa toilet
udahnya aku pergi kat lot2 kedai yg agak jauh ler
agaknya sapa yg tak tahan mesti dah terkucil tengah jalan 
Jadiknya pendapat aku , lebih eloklah disediakan lah Tandas Awam 
untuk kegunaan orang ramai dan surau jugak.

9 comments:

fazemy said...

Betul2...setuju. Terkejut dtg aritu tiba2 kena byr rM10 satu kete. Gilo cekik darah. Klw dtg sorg2 nak jumpa kengkwn kat stu...dtg asing2 camno? nayo owh.

Nana said...

dlu saya g free je
skang da kena bayar
dh la mahai

Hezesuze said...

ye betul tu kty....setuju sangat2..huhu

iena hamdi said...

iena tak pernah tiba lagi pun kak huhu..
tp kalau nak g lps ni leh la stand by dulu kat mana2 yer tak?

Softtouch [Hanim] said...

xpernah pegi lagi i city...xtau nk komen mcm mana

siti murni said...

salam kenal...

kalau ada kesempatan, nak jugak gi i-city..

kakyong said...

saya hanya baca dr blog kwan2 jer la pasal i-city ni... luas ke kawasan tu kak...?

Zura said...

parking smpai rm10.00...cekik darah btul....

erienz said...

kenapa lah tandas boleh x de...hish3 nasib baik x terkucil