Dec 14, 2010

Kenapa saya menyepi

Ada seorang teman bertanya
kenapa kty mcm sepi je

Ye kty pun perasan akan kenyepian kty ituh

Salah satunya kty sepi di Facebook
hari2 kty ada je masuk fb , tapi hanya sekilas lalu melihat status teman2, 
kalo sempat kty reply status2 itu, kalo tak kty hanya klik like je

Oh ye , sapa2 yg message kty kt fb
mmg lambat skit kty terima, sbb nya kty dah tak update kt hp
cuma kadang2 ada bukak fb kt hp, jadik lebih baik message je kty kt hp ye

kenapa kty sepi ..
sebabnya kty rasa bosan ngn fb 
ye ini salah satu sifat kty yg mudah bosan
rasa blog ni je yg tak membosankan kty 
fb mcm bosan skit , lagi dah ada profile baru yg tak privacy

Twitter pulak , tak berapa reti sgt
Tapi kty selalu di sana.

Lagipun skrg bz skit , 
banyak keje skit kt opis kalau bos ada 
ate lappy bos dulu kan rosak
jadiknya banyak dokumen yg tak dpt diselamatkan 
jadiknya kty kena type balik semua dokumen ituh

itulah sebabnya kenapa kty sepi
tapi kalau ada apa2 leh je tinggalkan message kt blog nie 

15 comments:

Syima Syaz said...

saya pun penah menghadapi masalah sama-bosan dengan FB...tp since skrg dah malas sgt nak port dgn kwn2 yg punca saya bosan tu... layan benda2 lain je la....

Hezesuze said...

oooooooooooo itu macam kaa..?? tapi now layout fb sangat ler tak besh...mencik!!

Dee said...

kalo kty sepi..aku selalu rasa sbb kty busy je..hehehe..

Liza said...

takpe atty, sekalu sekala senyap, bila dah ready, kembali berblogging

MY HEART said...

Dulu saya suka dengan FB tapi sekarang memang bosan dengan FB... samalah kita...


salam kenal ^_^

Sidratul Muntaha said...

ye ker menyepio?
rasnya ade jer update dari akak.kat fb pasan jugak mcm ade takde jer.
beselah..dah ujung2 thun kan..

POSH76 said...

samalah kita sibuk giler....tp blog tetap dihatiku hehe

Redbloodsnow said...

psstt...kekadang pun zie bosan gak ngan FB selalu masok letak link new entry je...hehe

Softtouch [Hanim] said...

sy pun kdg2 bosan ngan fb tapi suka tgk status kwn2...kka ty yg MP5 tu kak ty ada tanya kan regenya RM300 kak ty..

ct rahani said...

x pe la kak.. keje harus diutamakan.. yg penting blog akak sntiasa berapdet.. hiks..

sWeEtdARLiNG said...

eehh kat blog saya tak sepi puunn.. heeeeeeeeee

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

mummysyafie said...

kakty..skrg fb pun tak baper best dah..kiter kekal kat blog je la yer kak

nabilah_2908 said...

sama lah...bila boss ada...sure nya akan bnyk keje...huhu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.I.B.U.K

kakyong said...

kakty,
saya pun tak lama tak online FB.. tp saya memang jenis tak aktif kat Fb pun.. so bila jarang update or tak online, xde saper yg perasan pun.. huhuuu...

ALoNa Cintamaniszlite said...

sepi itu indah...hehe

sy selalu on fesbuk..baca status kwn2..layan fv walaupun dh tak sekencang dulu, ngee..
Skang ada lak grup alumni batch sekolah..jumpa dorang kat maya siber aje ler..huhu..