Dec 10, 2010

Ke Office Nuffnang

Semalam selain bawak budak2 berjalan 
sebenarnya semalam kira celebrate besday budak2 duaorang tu
ate harijadi diaorang selang sehari on 21 dan 22 december yang akan datang nie
Time tu je mama ada masa, jadiknya terus celebrate

lepas g Jalan2 , soping2 sikit 

kitaorang ke Nuffnang Opis
sebab nak amik ticket wayang sempena besday si akak.
Memula ingat nak suh along je ambilkan , sebab maju juction dengan
Jalan YAP aH SHAK 
Dah dekat sangat 
tapi semalam sebab ada je area situ , 
terus langsung pergi amik sendiri



itu pun aku tunggu je dalam kete 
adik ngn akak pergi naik sendiri

cerita lanjut pergi>>>> blogakak

tiket wayang yg akak dpt , terpulang lah pada akak 
nak bawa sapa.

kat blog akak ada banyak tutorial blog
gi leer terjah.

18 comments:

Mak Su said...

sy ada brg kat nuffnang tak ambik2 lagik

tigrismalaya said...

1st time BW ke blog akak

makin besar makin cun dia..

Zura said...

bawak sy lah kak ty..ckp kat anak tue ye kak ty..hehe

mEiZ SHA said...

waa bestnyer akak..:)

rasp said...

untung akak dpt gi tgk wayang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya.....nak jugak...eh cilap...mintak kat akak lak ..hehehe :P

mummysyafie said...

wahh kak..anak beranak ada blog..best nie..

kakyong said...

wah.. cantik bangunan nyer...

ct rahani said...

wah syoknya dpt tiket wayang free..

atty's said...

@Mak Subarang apa tu maksu..gie lah amik

atty's said...

@tigrismalayakembanglah dia kalo dok tau nie

atty's said...

@Zuragie ar blog dia zura

atty's said...

@mEiZ SHAtu lah sha..happy ar dia

atty's said...

@rasphAPPY sangat dia sis

atty's said...

@mummysyafielama dah dia ada blog nor

atty's said...

@kakyongcantikkan kakyong

atty's said...

@ct rahanitu ar syok dpt tiket free

ratna said...

salam kak.. bday saya pun bulan dec jugak. saya dpt gak tiket free tu. tp cam ner saya nak pegi tgk wayang kan.. saya hantar email kat nuffnang bole tak org lain amikkan.. tp nuffnang tak jawab pun tau. bole la adik sedara saya tgk wayang free ker kan..