Dec 27, 2010

Ikea>>Curve>>Giant>>Hotel

Semalam ada berjanji dengan someone
Nak jumpa
Berabad lama tak berjumpaan , siap kira, keluar caculator bagai 
amik kau rupanya setahun telah berlalu ,
sewaktu kau dan aku ,hehehehhehe

Memula kitaorang ke Ikea 
Buat pe, makan , makan ,makan
Kat Ikea dah rupa lautan manusia yang kelaparan
nak makan Meatball femes ikea ituh
Sampai tade seat nak duduk, dinasihatkan lenkali bawak tikar je, 
berkelah je senang

Bukti orang ramai

 Idaman kalbu
 Chicken Wings


Lepas makan, bergossip sikit
lepas tu pergi solat untuk menghapuskan dosa2 bergossip tadi
Alhamdulillah selepas muka berseri2 sebab amik air wudhu tadi 

Kitaorang g Curve pulak 
Jalan2 ,pusing2 belek2



Kitaorang ke Giant Damansara 
Beli barang , 
Beli Jco Donut


Lepas tu kitaorang lepak kat Hotel
Baring-baring , guling-guling 
sambil makan Jco Donut
Tak lupa jugak rebut2 

Takpe masa tidak mengizinkan kita
Harus pulang ke pangkal jalan 

dan aku dapat present dari my Friend


Thanks banyak2 ye 
Jangan serik jumpa kty lagi
Terimakasih sebab belanja makan 
Terimakasih kasi hadiah 

Insyallah ada rezeki , panjang umur , kita jumpa lagi.




35 comments:

Nur -al- Ain said...

eh semalam ain pun ke ikea..makan meatball.. mmg ramai..

wahida said...

bestnye jenjalan, mkn2...gossip2...mmg santai habis...

Dee said...

ayat ko kty..gelak aku baca..hihihi..dee pegi ikea balik keje je..kalo gi weekend..hazab..

mama tisya said...

daim kek & meatball ieka..yum2..cantik gk deco2 kt the curve

Echa said...

alaaaa.. sedapnya meatball tu... mencabar nafsu betullah...

Zura said...

haha...siap bersolat menghapus dosa lg tue kty....

p R i n c E S s _ N said...

sjak preggy..n x jejak lg kt ikea..nk ajk Za laa..nk meatballs..

mummysyafie said...

jauh perjalanan kak..lama tak pergi ikea.

momguess said...

dh dekat ngn umh aku tu

ita cutevirus said...

mak ai donut...
sukenyer...

Hezesuze said...

bila pulak kita nak jumpa nie kty mihahahaha

sW33tdARLiNG said...

tgh dalam plan gak ni nak terjah Ikea....
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

atty's said...

@Nur -al- Ain

alor, tah2 kita selisih kot..tp tak cam kan .

atty's said...

@wahida

itulah mmg santai giler..ler

atty's said...

@Dee

itulah dee..semuanya tak reti duk umah termasuk haku

atty's said...

@mama tisya

amy jom kita makan daim cake nak !

atty's said...

@Echa

lepas ni ajak cik abang gie ye

atty's said...

@Zura


wakakkakka..zura..menghapus dosa2 bergossipan

atty's said...

@p R i n c E S s _ N

minggu ni leh ajak za.lagi pun za nanti kat sini je , anytime je leh pergi

atty's said...

@mummysyafie


minggu ni leh terjah sana nor

atty's said...

@momguess

itulah , aku pun ada ckp .tp takut ko kuar ngn cik muni tu tak ganggu ko tuh

atty's said...

@ita cutevirus

donut mmg shedap kan lagi jco donut, bigapplekan ..

atty's said...

@Hezesuze

itulah ze.kita bila lak nak jumpa
insyallah ada umur panjang berjumpaan kita nanti ye

atty's said...

@sW33tdARLiNG

terjah amy ..sambil makan kek daim ngn meatball ikea

Queen said...

mcm penat je..huhu...the curve ramai org kan weekend lepas..huhu

POSH76 said...

Kalu weekend mmg payah nak dapat seat makan kat IKEA tu...kalau tingin nak makan pun weekdays...sedapnyer tengok food2 tu

vagg© said...

saya tau sape saya tau sape hahaha

Nana said...

hehe sama entry kita..g ikea makan meatball pastu g the curve amek2 gmbr kt pokok krismas

Azueriena Norash said...

wallaaa kali nie kak yatt plak menggoda azue...nak toraiii ler meat ball tu...nampak sedapp bangettt

SUZIE APAI said...

aiseh...tgk trip pun mcm dh penat...tp bab mkn tu best!

Eazy Izzuddin said...

la..
sabtu lepas pun baru ke ikea, ikano, e curve hehe
xD

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

dekat setahun tak pijak Ikea tu KakTy..


bukan apa.. takut penuh trolley !


hehe..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya....makan dpt adiah pun dpt....untung kty...

Oong-ong said...

wah~ berjalan sakan ye kak~ =)

kakyong said...

best nya dpt jumpa kawan2.. jln2, makan2, gossip2...

dpt buahtangan bodyshop lagi....