Dec 26, 2010

Famous amos

Layan!


Live Blogging
Sent from my Nokia phone

13 comments:

Gina said...

sedapnya ...masih terbau-bau lagi keharuman biskut tu..walaupun banyak jual chocolate chips cookies kat sini, namun Famous Amos tetap di hati

Gina said...

sedapnya ...masih terbau-bau lagi keharuman biskut tu..walaupun banyak jual chocolate chips cookies kat sini, namun Famous Amos tetap di hati

Ms.Lilies said...

dia punya bau dari jauh dah menusuk lobang hidung kan

rasp said...

free smells kan....nak order macadamia nuts cookies tu 100gm je boleh :)

Oong-ong said...

huhuhu..nice

Oong-ong said...

huhuhu..nice

atty's said...

@Gina
memang shedapkan gina, nanti january balik sini kan leh buat stock bawak ausie

atty's said...

@Ms.Lilies

dah dekat dah ngn umah mimi

atty's said...

@rasp

boleh je sis

atty's said...

@Oong-ong

hai oong-ong.

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

drooolliinnngggg.....

nyumm nyumm.


// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya...biskut ni wangi....heeeee

mummysyafie said...

semalam wawan mengidam FA ni..terlupa nak beli