Dec 14, 2010

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader


Aku tengok dengan akak ngn lulu ngn pecal
Tarikh : 12 December 2010 /Tgv Mines

Pendapat aku tentang cerita nie :-
Besh lagi Yang dulu, tapi yang nie besh jugak
Besh sebab ada watak cousin namanya 
Eustace 
sepupu Lucy and Edmund.
Eustace yang pada mulanya seorang yang berlagak, sombong bodoh
rasa diri dia bagus
tak suka tolong orang ,penting diri sendiri

Akhirnya sebab sifat tamak yang ada pada diri Eustace
dia bertukar menjadi naga
lepas menjadi naga, barulah sifat baik ada dalam diri Eustace
 
 
semua gambar credit to google


cerita selanjutnya uols tengok sendiri
sebab ada watak Eustace ni buat cerita ni jadik besh + lawak.

aku kasi ***star

4 comments:

Queen said...

ramai cakap narnia kali ni bosan sikit

Softtouch [Hanim] said...

xpernah tgk narnia pun kak ty...banyak dah movie yg kak ty tgk dah yer...

zura@iwan said...

slm..

singgh umah kty jap...hehe...

ceta yg dulu pon x penah tgk lg..hikss

kak ina kl said...

anak akak dapat tiket free dari nuffnang tgk cerita ni..tapi dia kata bosanlah mak baik tenguk cerita aku tak bodoh tu.
sekali-sekali memang kena rotan anak kita. nanti naik tocang.