Dec 24, 2010

Celebrate besday makan Kenny Rogers

Tahun ni tade kek
masa celebrate besday akak ngn adik 

Gie makan kenny rogers je

Layan gambar je



order satu ekor..kecik je hah
  
budak yang over dari yang diraikan 



orang yang diraikan tak kasi gambar masuk blog
apa pun perut kenyang hati pun senang.

29 comments:

dilaOHdila said...

wah mama celebrate kat kenny erk. Fir sedap jek makan. seronok dia tu hehehehe. Kenny ni trademark tang muffin tu. lembut salju...emmm sedapnya. Bangi tak ada kenny lah atty

wahida said...

kak, sekarang ayam KR ni kecik kan? huh!!

nasazfrog... said...

semua nampak sodap kak oii... lapaq dah ni

Hezesuze said...

dah lama tak makan kt KRR nie kty...terliuh dah nie ahakss

Mommy Lily said...

wah happy birthdayyy si comel.
kat kenny pun boleh je, makanan semua sedap2 tuuu :)

Dee said...

kty..ko jgn tukar lagi..template ni cantik sgt..sapa buat? kakak ye..nti aku nak upah dia..hehehe..

sedapnya mkn KR..lama x mkn..last ngan sis zana and zamdotcom..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sekali je kita pernah makan kat KNR ni, masa time bercinta dulu then tak pernah makan lagik...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya mamam Kenny rogers..itu dah memadai kty..yg pnting acara mkn2 ada...sukalah dorang mama rajin mlayan...

atty's said...

@dilaOHdilaaah kan bangi takde kr nie

atty's said...

@wahidatu lah makin kecik, mcm puyuh dah

atty's said...

@nasazfrog...itu lah kty yg nengok ni pun lapar hah

atty's said...

@Hezesuzepetang ni bawak abg pomen

atty's said...

@Mommy Lilyitulah sedap2 belaka

atty's said...

@Deeaaah dee si akak buek..tp dia buat utk remaja nya idea je lebih

atty's said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥camtu harus g anje , mkn KR ..bawa balqis.

sW33tdARLiNG said...

sungguh daku tak pandai nak membaham di kenny rogers ni.. eheks!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

atty's said...

@sW33tdARLiNGkty kalo pasal makan reti je ..hehehhehe

Yatie said...

saya suka sgt KRR.. sbb sedap. esp muffin, mac n cheese dan semualah

atty's said...

Yatie@Kty pun suka gak .lagi kalo org banje

SUZIE APAI said...

best jugak tu...dh lama tak g kenny rogers..

malu plak org yg meningkat umur..huhuhu..pepepun, epi befday

atty's said...

@SUZIE APAI

itulah tertiba ler pulak malu
dia taknak glemer katanya

Zura said...

sedap plak tgk ayam tue...gullp..

LayarLara said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mummysyafie said...

kat KR mana ni kak? sedap nye leh makan ramai²..

kakyong said...

sedapnyer eskrem tu kak...
sejak kahwin tak penah lagi jejakkan kaki ke KR... teringin juga ni... adeiihhh

atty's said...

@kakyong

shedapkan gak kakyong

atty's said...

@mummysyafie

KR kat metro point

atty's said...

@LayarLara

memang shedap sgt tau

atty's said...

@atty's

tuler diaorg dah besau , malu ler tu