Dec 30, 2010

Bos kol tanya esok cuti?

Pagi-pagi dah kena ganggu ngn bigbos
Tanya esok cuti ke?

ye bos esok cuti..dan saya memang dah cuti..mencik betul..

dalam hati rasa mcm nak postpone je
cuti sampai hari rabu depan ke huhuhuhuhu

Tapi lidah kelu pulak nak berkata-kata

untuk pemain bola sepak Malaysia.

16 comments:

p R i n c E S s _ N said...

suke buat serba salah tao bos k.ty ni...hiks

☆ lieya latif ☆ said...

selamat bercuti sok kak ty...

tahniahjugak tuk team m'sia...mmg best game semalam!

Hezesuze said...

adeehh musim skolah nak bermula kan kty....haruss pasni ze sibuk haha

tahniah pada skuad malaysia

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kelako la, nampak sangat kak akak yang big2 bos, kita pun dah amik cuti so kena postpone la cuti ke tahun depan kan

Eazy Izzuddin said...

congratz malaysia
ngah bercuti ni
hehe

POSH76 said...

tak kira nak cuti gak!!!tengah tunggu HR kasi tau lembbbb

sW33tdARLiNG said...

td manager yg tgh berpantang call, saya pun tanya dia, office cuti tak? Cuti katanya.. yahuuuuu
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

atty's said...

@p R i n c E S s _ N

itulah serba salah tau kita !

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

selamat bercuti jugak ,& happy new year.

atty's said...

@Hezesuze

tu lah kan , nextweek dah sekolah

atty's said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥

itulah ..sapa bos nie ?

atty's said...

@Eazy Izzuddin

selamat bercuti eazy..

atty's said...

@POSH76

mesti cuti nya posh

atty's said...

@sW33tdARLiNG

yahuu,..selamat bercuti & happy new year

Faizaharis2 said...

ngengader bozz tu....amek je coti sebulann kak

fazemy said...

Akhirnya pasukan bola sepak berbakti kps kita kan. Yeeeyyy cuti!