Dec 9, 2010

Live:Anak Remaja

Now kitaorang kat sg wang.
Payah melayan anak bujang dan anak dara ni bersopink.

Takpe mama follow je,selagi tak melanggar terms and condition yg mama tetapkan.

Abg ngn kakak sibuk soping, yg firdaus lak dgn kerenah dia sendiri.

Takpe yg penting quality time bersama2 anak. Walaupun cuti sekolah ni byk duit abis.
Sent via my nokia

32 comments:

Sidratul Muntaha said...

ehehe
beselah kak
duit sume untuk anak - anak...

Dee said...

xpe kty..biar kita jln2 dgn dorang dari dorang jln ngan kwn2 dorang..nti ntah apa2 terpengaruhnya..

zino said...

bajet sorang berapa tu hehe... zino pun buat stail macam tu juga... bagi masing2 punya bajet dan tunggu mereka sopping sendiri hehe

Sham Ummi Echa said...

untung anak2 zmn skang kan. selalu je dpt apa yg diidam2kan. tp yg pnting jgn lupa study.

nabilah_2908 said...

melayan anak2 beli apa tu..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG AYAM

OnFarisha said...

Salam perkenalan Mama :)

Jemput ke blog sha jika ada kelapangan.. and pls do follow me so that we can keep in touch ya...

http://kamarfarisha.blogspot.com

Softtouch [Hanim] said...

bestlah anak2 kak ty, mama dia bwk p soping....

Hezesuze said...

time cuti skolah ler time kita nak berlanding2 spent time ngan anak2 kan kty hehe

ct rahani said...

x pe kak.. tgk anak hepi kiter pun jd hepi kan..

tigrismalaya said...

best kak ty jalan ngan anak dara dah besar, cam jalan ngan kengkawan jaa

LayarLara said...

mati-mati den ingat anak ktys ni 2 pompuan dan fir tu sorang boy.. .rupenye dua orang boy..

Eazy Izzuddin said...

jalan2 sakan..
xD

Yatie said...

camner rasanye bila anak saya dah remaja kan
yati, sawaila.com

dilaOHdila said...

dah besaq anakanak mama aty
nasib baik mama jadi bodyguard erk akak
so tak lah risau sangat......
happy shopink

atty's said...

@Sidratul Muntahaitulah..hehheheh

atty's said...

@Deeitulah dee

atty's said...

@zinosikit je zino..mama dia kedekut.

atty's said...

@Sham Ummi Echadiaorg ni payah gak nak dpt, selalu kena usaha sendiri je

atty's said...

@nabilah_2908diaorg beli baju ngn suar nabilah

atty's said...

@OnFarishasalam perkenalan..nanti kty dtg singgah

atty's said...

@Softtouch [Hanim]tak besh kot.kena pantau

atty's said...

@Hezesuze
betul tu ze..

atty's said...

@ct rahaniye ct.anak happy kita happy

atty's said...

@tigrismalaya
reen..kadang jadik kawan gaduh jugak

atty's said...

@LayarLara
ye t..kty ada 2 lelaki ,sorg perempuan

atty's said...

@Eazy Izzuddinjap je eazy,,msk sg wang je,lepak2..makan2..

atty's said...

@Yatieseronok lah ..leh jdik kawan2.

atty's said...

@dilaOHdilabesar dah diaorg dila

Yan said...

soping ape budak2 tu??

wantie said...

sama ja kan. kalau time sekolah duit utk buku la. tuisyen la.

bila cuti sekolah, duit abis utk pakaian dorang lak. betul kata org,simpan duit sebelum anak masuk sekolah. bila dah anak start bersekolah, mcm mcm duit yg nak kena belanja.

Mak Su said...

sy pun suka jenjalan ngan anak2, quality time

mummysyafie said...

syok bila anak dah besar² kan kak..firdaus wat aper lak? mesti sibuk tengok mainan