Nov 21, 2010

Umak mak lak banjir

Pukul 5.30pm,umah mak aku pulak banjir,umah flat banjir,
aku dah memang biasa,kadang bila bagitau org
,tgh kemas umah banjir,org mesti pelik.
Kami anak beranak,cucu gotongroyong mengemas.
----------
Sent from my Nokia phone

18 comments:

[z@ck] said...

banjir kat mana?

sweethOneY said...

kat mana umah mak akak ni? cane umah flat leh banjir lak ni.. selamat mengemas! :D

atty's said...

zack@banjir kt dlm umah

izza@ biasalah izza..sebab nya ..susah nak ckp..

Liza said...

camne leh banjir atty

atty's said...

Liza@sebab pipe tersumbat,jadiknya air melimpah

Hezesuze said...

rumah flat banjir?? mesti ada air melimpah ni ek kty??

m!da BucHuxX said...

kesianyer. .ouh paip tersumbat ker.cari lah punca. . .try repair:)
if u r one of my followers plis take an award at my blog okeyh:DDDD

atty's said...

Heze@aah air melimpah dr pipe tersumbat

atty's said...

m!da@dah tau dah puncanya,tadi plumber dah tgk

Syima Syaz said...

dulu masa zaman study duduk flat...rumah banjir dengan najis.dah warning budak atas jgn beron kat toilet dia, cuba lah beron kat rumah sebelah...tp dia beron jugak...ngamuk lah kitorang 1 rumah dgn org atas...pasal taik pun blh gaduh.memang kelakar....

Yan said...

owhh yan tau yan tau... kesian famili akak...

☆ lieya latif ☆ said...

ni mesti kes pempaipan yg tak elok ni kan kak ty.....bukan rumah bawah jek banjir, umah flat pun boleh banjir kan kak ty...penat nak mengemas tu .....

p R i n c E S s _ N said...

ni kes bocor lg laa ni ekk k.ty..

Softtouch [Hanim] said...

ni mesti sbb saluran paip kot akk ty...sbb pernah tgk..

mEiZ SHA said...

mesti masalah piping ye kak..:)
selamat mengemas ye..

Dee said...

adakah ini masalah flat2 di pkns? maybe sbb flat tu dh lama kot kty..mcm meiz sha ckp..masalah piping..

Eazy Izzuddin said...

erk?
camne umah flat leh banjir2

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lorr nie mesti paip bocor nie kot kan...