Nov 26, 2010

Timbang Berat Blog

Blog korang lambat loading ke ?
kalau lambat , cuba korang timbang 
kot dah banyak lemak ke apa ..
nak try , letak url blog korang dlm kotak tu
lepas tu klik check


Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg. iwebtool.com)


Kalau blog korang melebihi 100kb
maknanya blog korang obesiti , sebab tu lambat loadingnya

ini result blog attyfir






wah ! kira selim lah tu blog attyfir nie
tapi tuan blog nya
gemuk gedempol.

45 comments:

LayarLara said...

blog pun leh timbang eh... ekekekek...

Softtouch [Hanim] said...

sy punya kak ty, blog yg xperat..tuan punya blog yg berat melampau..he he he

atty's said...

@LayarLara
itu lah ..blog pun leh main timbang2 hah..

atty's said...

@Softtouch [Hanim]
sama lah cam kty hanim..tuan blog lagi berat dr blog.

p R i n c E S s _ N said...

huhu..menarik2..nk try obesiti ke x...

☆ lieya latif ☆ said...

wah best...okey2 kak, thanks sharing2...leh cube kang.....

POSH76 said...

cayalah sis laju sikit nak uploadkan hehe

Dee said...

kehkehkeh..nti nak trylah kty..sbb guna template baru kan..

mEiZ SHA said...

ehhehe
waaa cemana nak timbang kak?

Sidratul Muntaha said...

dah timbang
ahaha
300kb lebih
mmg obes mcm tuannya...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

nak try tim,bang gak la, wah dah cat baru la ruamh akak ni lama tak singgah sibuk wat payroll mesti akak pun sibuk kan

CGG said...

huhuhu..
ade ke blog obes kak?

asna cute said...

hehe blog pun boleh timbang ya kak =)

Faizaharis2 said...

hahahaha kelako lak...blog pun leh timbang yek.... agak2 brapa rm sekilo ni

Eazy Izzuddin said...

halamak...
akak..
blog eazy obesiti..
melebihi 100kb..
heheh
XD

mEiZ SHA said...

kak atty..blog ninie 170 tu..x hengat puner..ahahhaha..:)

Queen said...

nik gemok..obesiti..173kb..muehehehe..

blog butik yang banyak gambar tu pu baru 106..tapi dua2 pun obesiti..muehehehe

Wawa_Nadwa said...

ouh!
ingat berat kita je bleh timbang.
blog pon bleh erk?? ihihihih!

momguess said...

noted

momguess said...

blog den obes wey
278.69KB
kena diet nie

zura@iwan said...

nk timbang ler....thks

Deqna said...

alamak blog saya obese lah...camne nak dietkan dia yer..

rasp said...

nak terai lah jap gi...
kalo blog ikut tuan haruslah blog i obes...
nak masuk Biggest Loser tu tak diterima ngehehehe

rosesrosz said...

cantik blog akak!!!! suka

Hernee Nazir said...

ala..blog kite berat..

ieda said...

salam kenal dari akak
waaa good info nie
akak punn dah timbang heeheh

fazemy said...

Tapi kenapa blog saya lg laju Kak Atty? Ni resultnya..

1 fazemy.blogspot.com 269.81 KB 1.7 seconds 0.01 seconds


0.01 saat tuuuu...atas komputer yg diguna kot. heee

mummysyafie said...

kak ty, dah timbang tapi tak menjadi..ayoyo..naper erkk?

atty's said...

@mummysyafie
nor dalam kotak tu , nor terus letak link blog without http:// tu ..

atty's said...

@fazemy
tu lah kan ..tgk performance pc gak kan ..hehehehhe.

atty's said...

@ieda
salam kenal gak ieda dr kty ..

atty's said...

@rosesrosz
tq ..hihihihi

atty's said...

@Hernee Naziralor..takpe nya ..janji leh je view.

atty's said...

@rasp
terai sis..jgn tak terai

atty's said...

@Deqna
kty tgk blog deqna..mana ada ltk apa sgt widget kan .camne leh berat..
gambar kot tak resize.

atty's said...

@momguess
camne blog nak diet na.

atty's said...

@zura@iwan
sesama zura

atty's said...

@Wawa_Nadwa
itulah ..blog pun leh timbang kati kan

atty's said...

@Queen
kdg kan leh caya sgt kan nik

atty's said...

@mEiZ SHAtp tuan blog selim melim .

atty's said...

@Eazy Izzuddinkena diet le gamaknya tuh

atty's said...

@Faizaharis2
jual longgok rm2

atty's said...

@asna cutetu lah asna..ingat org je kena timbang

atty's said...

@CGGtu lah hanem.org obes ade le kan

atty's said...

@Sidratul Muntahatakpe janji sihat