Nov 15, 2010

Nak cuti ke taknak

Kita akan menyambut raya Haji lagi 2 hari
aku masih lagi terpikir2 nak cuti ke..taknak ..

kalau cuti nak buat pe..
belum tau lagi raya ni nak pergi ke mana.

setakat ni lom buat keputusan lagi , nak cuti ke taknak

semalam satu hari keluar berjalan
seawal pukul 8.30 dah ada kat Tesco Kajang
Teman mak beli barang2 sikit..untuk nak masak raya haji nanti

Lepas zohor , kitaorang keluar lagi
cari baju raya haji kot berkenan..mak yang nak beli baju raya

dari evonsave jalan reko , kami g Saujana impian , pergi kamdar , gi optima
tapi takde yang menarik hati

terus pergi Jaya Jusco Cheras Selatan
kat situ sampai pukul 5.30
Hujan lebat..lepak kat FoodCourt..kol 6.30 baru sampai rumah mak ..fuh letih ..satu hari merayau

----------
Sent from my Nokia phone

26 comments:

Eazy Izzuddin said...

fuh jalan sakan akak..
cuti je...
kalau x kluar pun
rehat2 kan diri
xD

Entry Baru:
Oh Result

POSH76 said...

raya haji ni meriah satu hari jer...kalu kat kelantan or ganu baru ler meriah sakan hehe

POSH76 said...

raya haji ni meriah satu hari jer...kalu kat kelantan or ganu baru ler meriah sakan hehe

☆ lieya latif ☆ said...

lo kak, lieya ingat lieya jek yg dok pikir2 nka cuti ke tak...rupenye akak pun same yeak...he he he.....

tu laa, kalo kite ni org kelatann sure dah awal2 cuti kak yeak.....ape2 pun selamat hari raye kakty...

zue @ annaleeya said...

cuti jer kak... sy pon cuti 2 ari jer...

Nurhayati said...

cam yati mmg dah kebetulan cuti maternity.. jadinya tak yah apply dah. tapi kalau ikut sblom2 ni pun, raya haji tak pernah amik cuti..sbb tak kemana pun :)

mummysyafie said...

kak, kalau nor cuti pun tak gi mana kak. baik nor gi kerja je..sob..sob..

rasp said...

ermmm i pun tak sure nak cuti ke tak sis...
tapi kuatnya nak cuti lee walopun tak kemana-mana...
malas nak ke opis hahahahaha

Joy said...

sy esok lps subuh balik kg..pastu ptg raya balik semula ke KL..huhuhu

mEiZ SHA said...

kalau cuti byk..then cuti je kak..:)

tp ninie pon x coti..
hehehe

mau simpan coti tuk tahun depan..ehhee

p R i n c E S s _ N said...

huhu..N amik cuti sudaa...balek kg Za...de kenduri...

Redbloodsnow said...

zie lak cuti ikut kalender je...hehehe

Softtouch [Hanim] said...

amboi kak ty sakan bersoping...
sy nk raya aji cuti sehari jer...cuti dah abis..dah lah sblum ni dah byk cuti..nnti bln 12 nk cuti lagi...

Zura said...

kak aty, mai la datang umah zura, kat bukit jelutong...hehehe... ingat buat ketupat (segera) ngan rendang kut... :)

MrS. F!zA said...

cuti la kak ty bru puas raya.. hehehe

fiza ni mmg kna cuti dh suami cuti sekolah pjg..hehe

Azueriena Norash said...

cuti ler kak...best apa cuti lepak umah...kalau dah lepak umah tu ada jerk idea nak kemana2...hehehhe

Mak Su said...

cuti rehat2 :)

tak pun, tunggu cuti ujung tahun nanti ler, jalan sungguh2 :)

atty's said...

@Eazy Izzuddin,zue,miez sha,mrs.fiza,azue,maksu rasanya tak amik kot ..nanti bulan 12 ke..baru amik cuti

atty's said...

@POSH76 itulah kan ..kalo belah sana meriah.baru syiok..kan

atty's said...

@☆ lieya latif ☆selamat hari raya aidiladha gak tuk lieya

atty's said...

@Nurhayati itulah yatie..taun ni mcm tk ke mana je..kalo g jalan pun maybe melaka je, umah pakcik kty

atty's said...

@mummysyafie itulah nor..lagi kalo kt opis kty sorg je..bawak fir..

atty's said...

@rasp
itulah sis..mmg mcm malas nak masuk opis.tp time ni bos OS..nanti bos masuk opis,baru saya cuti ..

atty's said...

@Joyselamat balik kg ye joy

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita cuti..hehehe balik kedah...akak dok dekat kajang nyek..opis eida dekat sg balak..selalu jugak turun tesco kajang...jj cheras selatan tue memang tempat wajib la..hehehehhe

CuTeMiUt78 said...

sama la kak... kita pun masih duk fikir ni... cuti ni nak blk bp ke tak cuti 1 hari je tu