Nov 30, 2010

Mood Jatuh Menjunam

Malam tadi tak leh tido
tido sekitar pukul 12.30 am
lepas tu pukul 2 terjaga , golek kiri golek kanan..

pagi pukul 6 am dah siap2 terus pergi rumah mak jenguk firdaus yang duduk rumah nenek
taknak balik2 ..geram betul ngn dia nie

Sekali tertiba macam nak cek2  purse
sebab ingatnya hari ni nak keluarkan duit, bigbos ada kol
akan masukkan duit lunch hour karang ,

Sekali puas cari2 , cimb card aku hilang..aiiik ..time orang ada urgent nak buat
time tu lah kad tu menyorok
puas aku geledah ..memang purse tu dah buruk ..koyak2..tp sayang kot nak tukar baru ..walupun murah

sekali ilang pulak kad cimb aku nie..
mana pergi nya .puas aku cari
cuba kool kan diri maybe ada kat opis
sampai opis elek

last aku keluarkan kad tu masa petang ahad kat cimb Sek 8 Bangi
maybe aku tercicir kot kat situ , ntah aku pun tak ingat ,

Lepas cari kat opis takde pagi ni
terus kol customer service cimb
block semua , huhuhuuhuh..walupun masalah settle
pergi je buat baru kad tu

tapi memulakan hari dengan huru hara adalah tidak besh
aku rasa mcm nak bercuti , tenangkan fikiran yang kacau bilau nie..

Jadik hari ni mood merundum
ingat nak mintak balik ngn bos , jap lagi nak kol bos
nak kena g bank , buat card baru

bos ...saya nak balik...leh tak kasi rm100 cash..saya dah takde duit langsung nie..huhuhuuhuu

minggu yang sungguh mencabar..

7 comments:

Mak Su said...

harap2 semuanya ok, dan atty boleh tidur dengan lena semula

☆ lieya latif ☆ said...

ALAHAI SIAN akak....betul la kak, kalo ade bende penting ilang mmg mood kite pun down...harap2 urusan akak dipermudahkan yeak kak...

FIESYAH said...

cuti sekolah biaselah kak, rumah mak syah beduyun cucu...bising jgn ckp ar, merengek nye lari..hehe

harap pas ni semuanya ok...

CGG said...

kak..
gaji awal kan bulan depan..


harap sume akan ok:)

Ietams said...

siyan nye akak..
mudah²an semuanya berjalan dgn lancar

asna cute said...

insyallah ada hikmah disebalik kejadian. =)) hadapi dgn tabah ya kak atty ;)

Dee said...

kesiannya kty..kalo awal2 pagi dah huru hara mmg x best..tp berdoa moga di petang2 hari..mentari muncul menyinari..