Nov 20, 2010

Invitation from CRAYON producer to blogger

 copy from pnut blog
Sticky Mode, sampai hari majlis.. entry baru kat bawah..


Dear my friend blogger semua..
Dah tengok movie Crayon??? kalau belum cepat pi, sebab esok last main kat GSC.. opsss sedih..movie yang bagus, tapi tak mendapat sambutan, dan bila melepasi syarat wajib tayang, kalau panggung tak nak mainkan dah enough la.. tapi kat TGV masih dimainkan.

Ok, saya ada msg dengan Dean pengarah filem ni di FB, and ada inform Dean, saya boleh minta tolong blogger untuk promote filem ni, ehemmm but it's too late la. kan..

tetapi Dean minta saya hubungi Elis, orang kuat penerbit filem ni, dan Elis ingin saya mengajak blogger yang ingin turut serta program mereka. Programmnya kat bawah ni.


The kenduri gathering with anak2 yatim is one of our efforts to help the unfortunate along with our message of hope as disseminated in CRAYON.
Kita tak expect apa2 pun dari bloggers other than be part of our team to docsr. (this is bila saya cakap, takut blogger tak nak cover event ni, sebab program dibuat kat rumah anak yatim, and blogger hanya highlight event bukan filem, jawapan dia very humble kan?)

In any case, the persembahan will be as follows:-
1. Persembahan nyanyian oleh anak2 yatim
2. Persembahan tarian dari anak2 yatim ala2 dance michael jackson yg ada dalam CRAYON
3. Persembahan tarian "shuffle" oleh adek Joshry Adamme (Afiq)
4. Persembahan nyanyian lagu "SATU" (last song in CRAYON) oleh Faisal Abdullah (Rafaat) dan saya (lagu yang saya kata best sangat tu)

Bloggers... please.. i need your help, please spread this.. copy paste entry saya ni, and letak kat blog masing-masing, sebarkan... jemputan ini khas buat blogger sahaja, free media, cover event ni, Insya-Allah next time, next movie, producer dah tau siapa diaorang akan invite for film launching akan datang. Kalau yang belum menonton CRAYON, please do, kerana saya jamin anda semua puas hati, cepat.. pawagam dah nak hentikan tayangan... give last minute support.. Siapa dah copy paste entry ni, please tinggalkan link saya akan fwd kepada penerbit, utk reserve invitation. And please make it sticky mode kat blog masing-masing until Sunday boleh?? kalau boleh la.. jasamu ku kenang buddy.

Dan blogger yang confirm nak join, please email me, senangingat@yahoo.com untuk saya kumpulkan semua nama ye.. thanks..

9 comments:

Hezesuze said...

bagus nye ada xtvt camgini tapi sedih tak dapat join..jauh tu hehe

selamat hari raya qurban kty

Pnut said...

thnx bebeh.. i lebiu..

kak ina kl said...

nanti nak buat gak ..salam aidiladha yer atty

*ayu the sun* said...

aiseeeyy ayu ada hal pulak.. kalau idak seronok ni join...

isk..

kojah said...

bestttt!

Mohd 'Azim Kamaruzzaman said...

Salam Kak..
lama xdtg menyinggah..
Slamat Hari Raya Qurban!

Redbloodsnow said...

SYG ARR Z NIH JAOH. KLO DKT, NAK AJE GI GAK..HEHE

Bro Framestone said...

insya'lah esok bro akan sebarkan pasal benda nie

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

atty's said...

tq bro framestone,nanti saya jenguk2 blog bro