Nov 29, 2010

frust

Hari ni pagi-pagi dah kasi keje kat budak2 bawah

unlce pergi sana ..ah cong pergi sini ..pesan ..tulis note..suh diaorang buat keje

tapi frust gaji lom sign

bos kecik takde..lom balik2 lagi dari Singapore,

jadinya maybe gaji akan keluar dalam 5hb , sangat2 mengecewakan

7 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

memang frust kan bulan ni pun kita frust giler sebab system problem 3 hari dok saja tak leh wat payroll selalu amik masa 7 hari untuk wat bulan ni 2 hari jerk, harap2 jangan la banyak salah

Dee said...

kty..tu lah tarikh dee gaji skrg ni..huhuhu..

Softtouch [Hanim] said...

ye ker kak ty..xpelah kak ty lmbat kuar lmbatlah abisnya...nnti bila dah kuar gaji jgn lupe blanja sy yer..he he he

Redbloodsnow said...

mmg sgt frust woooo if gaji lom di sign. kompomnnti gaji masok lewat kan :( sgt x suke. nasib baik zie nyer gaji si miss ditactor awal2 dh soh boss sign...hehe

mEiZ SHA said...

lambat lg tu kak..memang frust laa kalau nine pon..

atty's said...

anje @ tu lah frust nie

dee @ kty selalu palin lewat 3hb..huhuhuh

hanim @ kalo dkt kty leh je banje

zie @ besh ar bos dah sign awal

ninie @ tu ar frust giler nie

mummysyafie said...

lambat erkk kak dapat gaji. kami ni dah nak abis da.