Nov 8, 2010

Cool Blog

Sejak-sejak akhir nie..aku kemaruk dok layan Cool Blog..nie .
sapa lagi yang ajor..kalau bukan si akak .

Kalo time kitaorang nak amik firdaus dari sekolah .
mesti kitaorang tapau dulu Cool Blog..nie 

selalu aku beli kat Econsave Kat Jalan Reko.



itu perasa yang palin aku suka..oreo blog.
tapi aku tak suka letak bijik2 tuh..
harga dalam rm3.

27 comments:

p R i n c E S s _ N said...

N b4 pose ritu kemaruk..asal g plaza metro msti nk bli..oreo bes..choc bes..bandung pon bes...hihihihi

Mak Su said...

wow! really up to date ek

Ciklinn said...

hahhaha kak yatt feveret linn ni... tiap kali ke tesco wajib beli.. semlm sekali borong 3 keh keh keh.. yogut suda semestinyer

Syima Syaz said...

kat sg wang pun ada...kalau lalu selalu ckp kat syazwan 'itu khas untuk blogger tu'...hehe

NaharTinie said...

uuuiii mcm bes jer kakty...
kalau tini rasa nya lagi layan kot ada bijik2 tu...heh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kita suka air cool blog ni...asal jumpa je mesti pekena punyer...

Cik GuLA-GuLa said...

kak atty:)

saya pun shuke kak:)
selalu mau:)

[-suziey-] said...

skang dh byk org jual ni kan..1st time sy mkn thun 2005..mmg best.masa tu mmg xde lagi org buat..cuma satu cafe ni baru buka kt mont kiara..skang baru la byk..

☆ lieya latif ☆ said...

sedap kan kak ty...ooo lieya suke jelly2 tu kak, akak tak minat lak yeak....mia mija pun tak suke sgt..bagus...dpt mak nye kongker sorang2 ahahaahah

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

pegh kak
cool blog nie ler yg jadi feveret hubby zana kak
dulu2 baru ada kat kluang..pagi petang dia singgah beli....milk tea jer pun...

la nie..seminggu tu ada ler 3-4 kali gark layan..zana suka oreo chocolate. letak double pearl..sedappp...berebut2 ngan batrice pearl nyer ut

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka tp y pun xsuka letak bijik2 tu..suka teh dia kot..apa ntah namanya..

kakyong said...

tak penah lagi rasa nya.. kat Ipoh ni manae leh dpt erkk... huhuuu

momguess said...

aku pun yg ngajor nya aiman
budak2 skg kan
mmg best
nak2 kalau yg ltk bubble tu
fuhhhh

aYu said...

COOL BLOG~
wachaa..
mmg best~
kite pun layan gak..
baru pas minum coffee blog mocha..

Yan said...

dah lame tak minum cool blog ni..
bijik2 tu namenye 'pearl'
qis la plg suke..
klu kami minum cool blog.. dia yg tukang makan pearl hehehhe

yg ske perisa coklat

Dee said...

rasa dia ada mcm ice blended x kty?

♥cybermummy♥ said...

ikeen kalau bab kopi ni memang tak minat sebab setiap kali minum pasti migraine menyerang .. Kalau kat sini benda yg bijik2 tu di panggil pearl . Ikeen suka Milk Tea with pearl ..sedapp =D

Hezesuze said...

adehh!! ingatkan citer sal blog kty....huhu ujung2 minuman rupenye cool blog ni haha

Pocket said...

woh!! camni punyer kedai pun ader :D

err.. kat tpt pocket tak der ke hah?

sweethOneY said...

amboi, sana sni org duk cite cool blog ni kak. harus saya nak rasa gak satu hari nnt :D

ALoNa Cintamaniszlite said...

sdp ye, kty??
ada ler kat Tesco Taiping ni...tp taknah try pun, hehe..
Tp kalo kty dh kata sedap ni..nak gak sy menerai, hehe..

Eazy Izzuddin said...

ingatkan de blog yg cool hehe

atty's said...

@p R i n c E S s _ N tu lah n..kadang kty g lepak sana ..beli gak

atty's said...

@NaharTinie bijik2 tu org panggey pearl kan ..kty cam kurang skit

atty's said...

@Dee
mcm iced blendded ar dee...

Cik Wanie said...

mmg nampak menarik dan sedap nampaknya,
kalau lah ada kat Loq StaQ,
dah mmg2 wanie akn terjah:)

Redbloodsnow said...

ingatkan blog ape td. rupernyer tmpt makan...hihi