Oct 22, 2010

Siti Kelembai Last Episode

Semalam last episode.
memang best lah, kelakar.

  part yang siti marah semua bertukar putih komak jadik batu
bila siti dah sembuhkan semua kecuali yang jahat berdua tu .
rupanya tercicir lah sorang lagi.
kawan ayah siti..wahahhaahha.part tu memang kelakar giler..gelak aku tengok..wakakkaka..tu lah sapa suruh terintai-intai nasib  siti jumpa  kat tepi pokok ,kalau  tak kekal jadi batu sampai biler2.

Apapun citer ni besh..simple.tapi ada kelakarnya
......


17 comments:

Sidratul Muntaha said...

x phm kak..
sape yg jahat lagi 2 org tu?
sape kwn bpk siti?
bomoh talang ker tahang tu.cite ni mmg lawak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpenah tengok cita nie..dulu sempat layan ular emas jerk....

zura@iwan said...

adeiiii...x penah tgk ceta ni...x taw plak..kekeke..

kakyong said...

kak,
saya pun follow citer ni, kat tv9.. memang dr awal lagi memang kelakar... best!!

[-suziey-] said...

ala xtg kal part tu..huhu mlm tadi balik lambt..tgk time last skali yg talang n bomoh tu jadi tugu batu..ekkeke:p

Hezesuze said...

aduaaiai kty semalam termis arr last episod nie...kene tgok kt tv3 onliner le nampaknye..

tapi citer ni mmg besh lain dari yg lain kan

Softtouch [Hanim] said...

klakakan cite dia..tp sy tgk sikit je smalam...pastu ari ni paksa kwn suh cite part yg tertinggal smalam

mEiZ SHA said...

hehehhe
sekali kak
yang mengendappppppp pon jadi batu..:)

hahaha
last2 jd batu tugu tgh taman.
hehehe

mummysyafie said...

nor tak ikut sangat kak ty..arituh duk sorang kat cameron tertengok lak citer ni..mak aii..terus tutup tv. tetiba lak seram

rasp said...

ziiiippp... tak leh komen...
tak tengokkkkk...

ct rahani said...

sy x tgk pun citer nih.. tp ramai yg bg feedback ckp citer nih best.. rugi plak x tgk.. huhu..

*Miss Geli^ said...

saya pun tengok citer ni kak..

macam mana tak bole tertengok citer citer gini..
kekadang rasa macam jalan citer bodo, tapi ada part part gelak jugak..

yang paling kami laki bini gelak ialah, kain jubah Sang Kelembai yang kaler biru juntai juntai tu, sebijik sewarna dengan alas lantai umah kami..hahhaha

aYu said...

agree..citer ni best.

Joy said...

haah..saya pun tgk..tup2 ada sorang jd batu tepi pokok..hehhehe..kelakar la

mrs shaifull said...

kak, akak selalu gak layan cerita2 cmnikan? tp ramai yg cakap best, akak saya pun sama gak, melayan citer ni, nnt nak try layan gak lah :)

KSWSK said...

alaaa..wa xpernah tgh cite ni kak...
kak..mekasih jer ajar pop up comment tu..

ALoNa Cintamaniszlite said...

tabik spring laa kat kty..
walaupun byk xtvt...tp tetap dpt nak layan drama tv..
sy tau ada citer siti kelembai ni..tp tak penah tgk pun..hhe..
Bila kty citer ending dia...rasa mcm nak tgk pulak, kahhh..