Oct 18, 2010

Nuffnang Glitterati Plus.

Apa benda yer Glitterati Plus tu.
Kalau sekarang mungkin kita tau ..hanya Glitterati Member jer kat Nuffnang.
Tapi sekarang ada pulak Nuffnang Glitterati Plus.
AMENDANYA  TU .!!


kiranya Glitterati Plus ni keistimewaannya lebih special skit dr glit-te-ra-ti
contoh kalau ada citer baru kat pawagam, nanti Gliterati Plus member akan dapat tengok tayangan perdana seminggu awal dari orang lain..dan akan dapat jemputan untuk apa2 event nuffnang.

Syarat Nak dapat jadik Gliterati Plus Member
kalau ada 2 syarat kt bawah 
uols layak.


Lagi syarat...nya yg palin bawah tu yg penting ye.
tapi aku tak mendaftar pun nak jadi Glitterati Plus Member 
walaupun siapa yang datang meeting tu automatik dapat jadik
sebab aku rasa , belum layak lagi .tunggu masa yang sesuai..bila.?
 insyallah kalau diizinkan aku ada masa nak join semua event, tu nanti
baru leh jadik Gplus member..

Antara gambar dari kamera aku yang kaput.
cantik pemandangan kat luar..tuh tau
agaknya student kalau nakal denda terjun dalam kolam tuh.


time ni rehat sekejap..masa utk brunch


Mr.Hazizul,kin@mummysya,masviona dan prebet sabu
tak ketinggalan jugak yang datang 
anak sulung aku kakak

Jumpa dengan kakinakl
tq kak ina.sudi bergambar ngn saya blogger picisan yang tak glemer nie..

Dari sini ..kami lepak lagi..sambil makan2..
apapun tq nuffnang..lenkali jemput lagi ye

18 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!

syok tu!!

^^

nur said...

wah.. best tu..

ALL IN ONE

POSH76 said...

bessnyer sis berbaloi la u dapat jointkan hehe

Liza said...

mana picisan lagi atty, dah dapat jemputan camni tu dah jatuh kategori blogger tersohor

Tihara said...

saya pun bloger picisan

Nana said...

wow beznye dpt jemputan nuff

rasp said...

i syarat lain tu kurenggg skit
syarat last tu i je yg i ok ngehehehehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dah semakin maju la akak ni...kita ni blogger sunyi sepi je...hu..hu..

Hezesuze said...

hebat hebat kty dapat bergambo ngan bloggers tershohor kak ina kl huhu

mummysyafie said...

dah semakin maju kak ty..lepas ni leh pemes macam blogger lain.

nor ni ala suam² kuku je..

sWeEtdARLiNG said...

wahhh join GPLus jugak ya... tahniahhh!

www.sw33tdarling.com

Mak Su said...

alahai, maksu dah jadik ordinary... huhuhu

LayarLara said...

ktys...

nak mintak tolong... nanti on ym bleh??? dah tu send msg pada kita leh??

zura@iwan said...

wahhh bez le kalu bleh join event2 tu kan..mmg layak la nk dpt...hehe

Mummy Dasy said...

bestkan.. mmg akak layak pun..

kak ina kl said...

memang best jumpa kamu...tapi sekejap ajer kan..insyallah lepas kita leh jumpa selalu yer..

kakyong said...

wah kakty..
dah selangkah semakin maju bersama nuff..

saya ni jauh la, camno nak join event.. alahhhh, jeles nyer,,,

contest nuff pun tak penahjoin lagi.. pasni kena rajin2 join contest nuff ler..

Umi_Aliesha said...

wahhh...k ty sudah bergerak jauh...tak terkejar dh...tp umi bab jumpa2 nih mmg susah betui la..hihihihih..hapdet pun sebulan sekali camno tuh....apa2 pun...tahniah erk k ty...hapdet selalu okeh...