Oct 16, 2010

Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

Hari nie attyfir ngn akak
akan berada di sini ..
kalau sesapa ada pergi ..kenal attyfir..sila lah tegur saya ye..


Saje je join .buat tambah ilmu yang kurang 
benornya aku tak tau nak pergi ke sana tu 
harap dapat lah jumpa tang mana tempatnya ..
andai tak jumpa lepak kedai mamak le gamak nya .
happy weekend semua





7 comments:

Azueriena Norash said...

bestt tu kak yatt...rajin pegi meeting...nanti azue pun nak blajar pasal nufnang nie jugak ler dari kak yatt

Liza said...

liza tak dapat jemputan, sbb blog liza tak ckp visitor kot ;)

||| PöJìé PööH ||| said...

Nanti sahre tau Kty :) Pojie nk join tapi xdapat sebab kene kerja on tat day..

Love,
PojiePooh Abdullah

Yatie said...

kheirul yang pergi saya mls.. hahaha

Tn.Punya said...

takperasan pulak ye tadi..

http://myvitrd.blogspot.com/2010/10/nuffnang-glitterati-plus-open-meeting.html..

atty's said...

azue@ leh je,tp kyatt pun x bp pahe

Liza@rasanya dia x kisah kot psl visitor,aty pn x paham camne dia select

pojie@k nanti kalo x bz , kty buat entry

yatie@ tu lah nmpk kheirul je

mummysyafie said...

kak ty..nanti share2 la info yer..