Oct 8, 2010

Malam Jumaat Bermadu kasih sampai ke Pd

Malam tadi .aku ngn along berada di Portdickson.
Kenapa kami di sini ?
kenapa..??
urusan kerja..peribadi..kerajaan..semualah..hehehee.
 
 Cozzi Hotel..
agak besh jugak..
sebab ada kolam mandi..tu yang besh..
kalau nak ke laut dalam 500mtr..berjalan kaki
tapi takyah seberang pun .

 tu kat kaunter along tengah berurusan





okeh chow..ada urusan yang belum settel.
selamat berhujung minggu ye semua..


15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

kelassss kak ty...smpai ke pd nun...bestnya pool dia ada gelongsor tinggi tu...

POSH76 said...

bessnyer sis tak pernah dgr hotel ni...janji ada swimming POOL on jer hehe

[-suziey-] said...

wohoooooo tgk slide tu yg best tu..menarikss :)

SyimaSyaz said...

alamak...cuti saya dah nak habis....waahhhh!!!

dilaOHdila said...

x bwk budak2 ke atty?
lawo cozzi hotel ni erk

Joy said...

mmg ada plan nk bawak anak2 mandi pantai...bila la agaknye free skit ;)

nUR_rOsALiNdA said...

wahhhhhhh kty
kemain lagi
kita ni ha tak kemana2 lagi
terasa gak nak holiday nih

zura@iwan said...

wahhh..bestnya....bleh bhoneymoon lg...kakaka..

KSWSK said...

all in one ye kak..

Hezesuze said...

amboii dating smpai ke PD kan kty...ishh tu hotel baru kan kty...ok tak? mesti try ni hehehe

Liza said...

honey moon ke atty? have fun!

yatie sawanila said...

honeymoon di mlm jumaat ker

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh.honeymoon ke k.ty...ngeee..

blogsharih.com said...

lama gak tak pergi bercuti..ingat nanti cuti sekolah leh la bercuti

mummysyafie said...

kak, tengok gelongsor tu saya gerun kak..seriau ngan kes dulu²