Oct 18, 2010

Magika dan Badang

Hari Sabtu malam , 
kami semua menonton magika..
review aku pasal citer nie.
wokeh lah menghiburkan .leh layan 
ade happy ..ada lawak dan ada jugak sedih..

malam itu orang adalah sangat ramai ..
 firdaus

Masa nak balik rumah dalam kereta.
rupanya si Firdaus tak tau pun apa bendanya badang.siapakah badang.
ye lah budak2 sekrang yang diaorang tau ..otomen,ben10 ,transformers..

Jadiknya aku pun cerita ler kisah Badang  kat firdaus.
baru ler diatau siapa badang..

malas aku nak type citer badang.
kalau ada sesapa tak tau jugak siapa badang..
google le ye..

10 comments:

Ati Masrif said...

budak2 lani mmg lebih byk tahu hero2 luar..

Hezesuze said...

wah besh nye dapat tgok wayang...ze ni kalo tegok wayang haruss ler ngan teman2...abg pomen & anak2 tak suke tgok wayang haha

POSH76 said...

budak la ni mn kenal bawang putih bawang merah yang dia tau barbie hehe

♥cybermummy♥ said...

err badang yg makan muntah jin kan ?

*Miss Geli^ said...

badang tu asalnya nama dia BADAN...tapi bila sampai ke terengganu, terus tukar jadi BADANG...


hahahah..ajaran sesat!

rasp said...

a'ah kan budak2 zaman skarang mesti tak tau...
nak balik tanya my girls lah...
kot2 dorang tak tau gak hehehehe..

Softtouch [Hanim] said...

yelah kak ty..badang ni hero dulu2..skrg nie superheronya moden sikit mcm ben 10 smeua tu...

nUR_rOsALiNdA said...

Kita baru tgk citer ni last week...Boleh la...Citer dia ringan tp effect dia cam best kan

lily lotus said...

dan akak pun jadi penglipurlara..hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...N ttp x smpat tgk muvee...