Oct 27, 2010

Live :Wad Kecemasan

Dapat kol dari kawan aku ..

terus aku kol bigbos cakap tak masuk opis dah ..

sedih..tak tau nak citer macamana..

kawan aku lagi lah sedih..sian dia..harap dia tabah ..

rupanya walaupun aku tak cuti untuk menemani kaknida..tapi akhirnya cuti jugak untuk menemani kawan aku yang lain ..yang perlukan aku disisinya..esok pun kena cuti..ada urusan..kena uruskan ...
nanti free aku citer lebih lanjut.

baru lepas nangis-nangis..kawan aku nangis..aku nangis..tah bila nak stop nangis..


sent via myhandphone

12 comments:

Umi_Aliesha said...

Ngape k ty...huhuhuhu..umi doakan yg terbaik utk seme org..amin!

eus said...

alahai.. kenape?! :((

Mak Su said...

Ya Allah!! naper! naper!?

Jasfyra said...

saya yg xtau apa2 ni pun rasa sedih kak t...harap kak t dan kwan tu tabah

rasp said...

smoga kawan u tabah menghadapi dugaanNya...

POSH76 said...

tak taw what is going on tapi sabar & ingat Allah bnyk2 yer...

zura@iwan said...

knp ni kak ty...huhu..

Softtouch [Hanim] said...

semoga kwn akak tabah...untung kwn kak ty ada kawan mcm kty yg boleh sama2 senang n ssh..yg boleh nangis mersama...

mummysyafie said...

kak ty..naper lak ni? jangan la sedih²..

apa pun nor harap kawan kakty tu takde apa²

Dee said...

moga kawan kty tu tabah ye..

cikbedahlaser said...

aduhhh..
smoga kawan2 kak ty berada dlm lindungan allah...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ni namenyerr shaabat sejati k.ty...