Oct 28, 2010

Live: Orang tak sakit,over dari orang sakit..


Aku ada kat spital,teman norish..alhamdulillah Norish dah stabil,baby pun dah selamat dikebumikan..

Budak dalam gambar tu over,dia yg dok makan semua makanan untuk norish..

Alhamdulillah..norish dah leh sembang2

Sent via myhandphone

18 comments:

Hezesuze said...

haisshh kakak yang over ye...huhu
kirim salam ngan kak norish tu ek kty
ckp ngan dia b strong ni dugaan dari ALLAH swt...ada hikmah tu..

mane tau after this dia preggy twin...hehe

Ciklinn said...

semoga noris cepat sembuh yer kak.. dan semoga dia tabah... takde rezeki.. insyaallah akn permudah kn lepas ni...aminn

Liza said...

salam takziah utk kawan atty, Insyallah, baby akan tunggu di syurga nanti...Al-Fatihah

J.M.R said...

hope budak yg cover tu cepat2 dpt baby..:-p

Syima Syaz said...

siannya dia...
harap2 dia kuat

iena hamdi said...

harap kawan akak ty kuat...

atty's said...

@Hezesuze heze..aah kan ..norish tu dia memang kembar..ekekeke..insyallah.amin..

atty's said...

@Ciklinn tq lyn

atty's said...

@Liza
tq liza..

[-suziey-] said...

OMG kesiannya//baby meninggal..dh sempurna dh 7 bulan tu..huhu..sedihnya..smga norish tu tabah yek..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uit akak.....diet r...hihihih...lariksss...

Joy said...

xpe..baik org tak sakit yg makan..x membazir ;)

mEiZ SHA said...

semoga kak norish tabah ye kak atty..sedih ninie dengar..

xpe laa
at least da ada yang tunggu mama dia dari syurga kan kak..

al-fatihah..

POSH76 said...

Hope Norish sabar yer...insyaallah ada hikmahnyer tu

me pun cam kakak suka food yang kat spital nampak sedap & healthy hehe

pUAN gULA-gULA said...

isk isk..
abes sume makanan:)

hehee

☆ lieya latif ☆ said...

sedey lieya bace kak....harap si ibu tabah dgn pemergian anaknye .....kem salam yeak kak kawan akak tu...ucapan takziah dari lieya latif...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

simpati atas nasib norish..semoga dia tabah..amin..

ALoNa Cintamaniszlite said...

semoga ada rezeki norish lg nanti..amin