Oct 26, 2010

Live: Kat Site


Hari nie kena jaga site..tp tak jauh pun dr opis..dekat je..

takdapat nak jalan blog kawan2

Kalau dpt pinjam ladtop bos.. kang, leh ilangkan boring aku di sini..

Jadi mandor yang bosan 
 ler aku hari ini...

Sent via myhandphone

7 comments:

adenium said...

blog walking guna phone kakty...hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

syok gak kak ty sesekali keluar...tak le dok opis jek...bosan laa...mcm lieya ni huhuhu...

Hezesuze said...

wah kty kene jaga site ek...kalo site tu dekat jek ngan rumah Ze kompom ze bawak lunch tuk kty huhu

mEiZ SHA said...

sekali sekala jd boss best laa kak atty..:)

Softtouch [Hanim] said...

wa..kak ty jd mandur...kalu site xpanas oklah kak ty, kalu panas tu yg xbest tu..

mummysyafie said...

kak, sekali sekala kuar ok gak. tak boring sangat..

sWeEtdARLiNG said...

kalau boleh tidur, best gak layan tidur kan...?

www.sw33tdarling.com