Oct 13, 2010

Kenapa U tipu I

Pagi ni aku suruh satu agent utk renew roadtax insurance kereta bini bos..

sekali dah sampai pukul 4..tak hantar-hantar pun .
bos aku dah bising..bising2..(dalam hati awat tak suh aku .aku busan duk opis nie )

jadiknya sebab tak sampai2 aku pun kol lah agent tu tanya ..
 sekali dia cakap orang ramai lah kat JPJ..jadik saya hantar esok kat u ye.

i dah kasi tau u punyer bos..ok lah kalau gtu .janji bos aku tau..aku tak kesah..
sekali bos aku kol .aty ..camne saya punya roadtax & insurance..
aku pun cakap lah ..eh agent tu kata dia dah kol u..kasi tau ..dia takdpt hantar arini .dia antar esok..

sekali bos aku cakap ...mana ade dia kol saya ..
(dalam hati aku ..hampeh .x guna punya agent.!@!#@$#%$%^%*&^ terus2 aku carutkan)

x puashati aku ..aku kol balik agent tu .
u..apsal lu kasi tipu..sama i ..u jangan main2..kang i suh agent lain buat kerja ni kan ..ekceli dia dah buatkan company kitaorang sejak aku keje sini lagi..
sekali dia cakap..sorry yatie.i mmg nak kol bos u..u jangan marah ye..
okeh .aku x marah ..tapi ada syarat..esok kol 9 mesti mau ada itu barang..
dan paling penting pengeras lagi satu ..u kena banjer ai kepsi..satu minggu strait..

ooo..tarak boleh itu macam ler yatie..
u punya nasib lah .
sapa suh u tipu i..
Oh ye baru pasan .apsal kalau cakap ngn cina je..kena ber i i ber u u .wakkakaka..kelakar je. nak kata cakap ngn omputeh tak..lak .

9 comments:

Lelord said...

ekekekkekee

Joy said...

ngee..kang dah kena tu kan...hehehe..akak ckp tak " x baik tau u tipu i"..hehehe

kakyong said...

huhuuu.. siap minta banjer kepsi lagi....

POSH76 said...

cayalah sis tang pengeras tu hehe...

Dee said...

takut kena marah ngan bos ko tu kty..bagus ko mtk pengeras..kehkehkeh..

IEYNA said...

wahhhhh baguslah kak aty....mntk kepsi...kenyang kenyang...hihihi

fazilzura said...

heheh padan muke org tu

FazidElias said...

mmg patut pun kena marah...mungkir janji..hahahha

SyimaSyaz said...

amboi blh plaks dia kate dah call tapi tak call...sib baik akak aware