Oct 14, 2010

Jawapan untuk Anon

untuk entry  nie >> sila klik

sebenarnya kty dah buat appointment ngn budak salesman tu.
jadiknya masa sampai tu benornya dah 2x dah kitaorang tunggu..masa sampai ..tengok2.
adik tu tengah layan customer tu lagi ..customer tu pun tau .kitaorg ade appointment ngn adik tu
jadiknya kitaorang g minum dulu .


dalam pukul 8.30 kitaorang sampai .tak abislagi .
kty ade gak tanya..pukul berapa ye tutup.kalu tak esok je kitaorang bincang tapi ade tu mintak maaf..suh tunggu gak .ko ada faham tak..?

pasal perempuan tu .kty pun tak kesah ler dia nak ikut bugdet dia ke apa .
tapi kty ..rasanya kalu ko pun kat tmpt kty ..ko mesti ada bengang sikit kan ..mcm kau tak ujud je kat situ .dibuatnya ,x tak tau ler ko mmg manusia palin cool dlm dunia nie

kty pun tulis dalam blog nie..luahan perasaan kty je..dah nama blog kty .takan nak tulis apa yang takpuasati kt blog kau pulak kan ..jadik ..tak perlu lah kau nak marah overlak dari kty .. kty pun x mrah or nak PERKECIL/BESAR kan perempuan tu cuma bebel2 dalam hati .lepas tu tulis kat blog sendiri jadik kesalahan pulak pada kau..


malas nak copy apa anon tu tulis .tapi very kelakar & emo lah ..ntah2..dia kot perempuan tu..

18 comments:

Redbloodsnow said...

errr....lost zie. asal punca sebenarnyer nih kak kitty? ade lalats ek dlm blogs?

kakLuna said...

masih 'berperang' dgn anon ek kty? sy awal2 blogging dulu jenuh juga dgn langau2 ni..tp org kata, alah bisa tegal biasa..dia tak berkenan dgn cara kita tapi blog kita dia singgah juga? itu maksudnya dia prihatin...dan blog kita kiranya glamer lah! hehe

PurPlè said...

betul, betul, betul...

Liza said...

nie kes customer cerewet nie kot atty, sabar yer, dlm dunia blog nie bukan smua org paham apa kita rasa

J.M.R said...

terkena kat batang hidung sndr le tu kot..tu psl amuk sakan je..hehehe

fazemy said...

Kak atty pun ada kes dgn anon? hihihi sabor jelah..

CuTeMiUt78 said...

eemmm agak si anon tu.. pompuan tu kot kty

Dee said...

ler..ada anon langau gak kt sini..ingat xde kty..gi beli spray ridsect cepat..

SyimaSyaz said...

takde pun comment anon tu kak....dia dh delete ke?aisehhh

atty's said...

@Redbloodsnowkena baca entry lagi satu tu zie

atty's said...

@kakLunabetui tu kakluna..

atty's said...

@Liza
memang pun kan liza..

atty's said...

@J.M.R
tu lah pasalnya kot..

atty's said...

@fazemyaah emy ..biaq pi le..dia ade hak ..gak.ekekkeke

atty's said...

@CuTeMiUt78ye le kot..

atty's said...

@Dee
letak racun tikus dee..ekekekke

atty's said...

@SyimaSyazkty yg delete..buat semak je..

kakyong said...

oowhh, kakty dah delete yer komen anon tu.. patut le cari tak jumpa dlm n3 yg tu...