Oct 19, 2010

Dari pukul 2 tadi aku lom masuk opis

Yeah ..lor ni aku sedang berada di  Mcd...Mcd mana ..? rahsia...

Tadi lepas g site ..kol 12 gerak balik ..ke Bangi , antar firdaus ke sekolah
lepas tu jemput akak ngn adik balik sekolah terus pergi makan ..

lepas makan ..antar adik balik rumah ..sebelom tuh benti jap .suh akak tolong beli jeruk .
ari2 aku lalu je ..terliur nengok jeruk .yeah ari ni dapat merasa..tapi ya allah masam nya ..2 tahun lagi kot baru aku nak makan jeruk ,.

Lepas antar adik balik rumah ..aku ngn akak terus g kajang..pergi Public Bank Kajang..ambil geran kereta bos yang orginal...ye lah nak berurusan ngn JPJ pasal penukaran alamat..kena ler amik yang original .
terus ke JPJ..nasib dalam 1/2 jam je..settle..

lor nie ..aku ngn akak dok lepak Mcd..makan lagi..cuaca nampaknya mendung ..guruh pun dah kedengaran
kalau ujan alhamdulillah ..lama dah tak ujan ..

Pukul berapa nak masuk Opis nie .kena pergi gak nak antar geran .kalo ilangkan .satu hal lagi..
malam ni ada dating..yeah..sapa nak join jom ar..


sent via my mobile.

21 comments:

shi3la said...

wahh besnyer dapat masuk opis lambat-lambat..

mummysyafie said...

kak, saya pun ada kat mcd kejap tadi...tapau je kak

kakyong said...

bestnya kalo dpt blogging melalui henfon... sapa nak spnsor nihhh....??

julie^beth said...

sedapnya Mc D. terus terliur..

Mak Su said...

best nampakna, itinerary penuh :), tapi penat ler, ek...

nak gi mekdi ker? dah lama bebeno sy tak makan mekdi

Hezesuze said...

harinie pun Ze lepak kt mcd jj klang...sensorang jek...haha

Azueriena Norash said...

kalau kak yatt nak mkn jeruk sedap beli kat penang tu kakk...baru x masyaaammm...hehhehhe...

malam nie kak yatt dating kat mana???nakk ituuuttttt...hehhhe...acahh jerkkk

adenium said...

tak masuk opis sbb boss takper.. heheh... nnt bonus dpt lebey

wanie_cmi said...

akak....blog mama dah tukar url...

www.mamawanie79.blogspot.com

Liza said...

bestnyer dating, nak dating gak lah

zino said...

buat le macam opis sendiri suka hati je bila nak masuk kerja hehe

KSWSK said...

lepak mc d sejuk skit kan kak compare kat site nun..

en_me said...

sonoknyerr nk dating tewww.. ehehe

kak ina kl said...

best gak ek kerja kamu ni..leh selalu keluar..

atty's said...

@shi3lamemang besh..kalo takyah masuk lagi besh..hehhehe

atty's said...

@Mak Sutu lah maksu..kadang penat gak .kalo cari parkingnya payah

atty's said...

@Azueriena Norash tu ar kena g penang ni nak beli jeruk

atty's said...

@adeniumbonus dah dpt sid masa raya aritu

atty's said...

@wanie_cmiwokeh dah hapdet..nanti kty dtg blog ye

atty's said...

@KSWSKtu lah ..wa..mcd ade aircond besh skit

atty's said...

@kak ina kl ye kakina..keje saya mmg kena keluar je