Oct 20, 2010

Bloggers menguasai Old Town

Malam tadi aku dan akak 
lepaking kat Old Town Bangi 
Jumpa bloggers..
Antaranya Cikwanie..yang lama dah tak jumpa ..alhamdulillah ..cikwanie dah beransur sihat ..
mama cikwanie..ada jugak si ecah.


Tak ketinggalan jugak Nor@mummysyafie, Princess N..dan Eja.(ada blog)
serta Team Masviona.com.
Macam2 isu kitaorang bualkan ..dari family ,anak2..tak jugak lupa isu semasa..
nasib ler tak kena tangkap..huhuuhuh..kalau tak elok cikwanie nak bercuti kat kl..jalan2 soping bagai .
tak pasal ..je..dok lokap kaedahnya kang..terus kitaorang tuko topik lain ..

princess N with eja..
aku ngn diaorang dekat je..kiranya kami jiran..
selalu jumpa kereta je ..Princess N.le kobar an gitu .
tapi dulu selalu gak jumpa kat Ameerali..lor ni lama dah tak lepak situ.


blog dia mesti takleh miss baca setiap hari..
kiranya N,nor,masviona ,cikwanie semuanya..
dalam kategori blog mesti baca..kalu tak baca meroyan.


akhir sekali cikwanie

Apupun .besh dapat jumpa uols semua .andai ada umur panjang lenkali kita jumpa lagi ye..


19 comments:

wanie_cmi said...

amboi..best nyer.....

jom tukar2 link.. mama da add :)
www.mamawanie79.blogspot.com

* blog url yang lama dah tukar baru

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh jmpe smlm...rncak sume nyerr beboraks...

Mak Su said...

uiyooo! meriah! gempaks ler old town ;p

Joy said...

mesti happening kan

dilaOHdila said...

wah best atty dapat gathering KAT OTWC ni. mesti dapat rasa roti tosse tu erk, teringat2 pulak. teringin nak makan mee udang tu.....

Mama Mya said...

salam.. seronoknya meriah gitu :)

wati3
http://www.wati3qv3.com

zura@iwan said...

sure ruih rendah old town tu kan..hikss

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...nmpak wanie dah sihat sgt....

rasp said...

kita lama tak jumpa ek sis...
bila mau jumpa nie...

atty's said...

@wanie_cmi memang seronok kalo jumpa geng

atty's said...

@:: p R i n c E s S _ N :: tu lah semlm ..rancak kemain..

atty's said...

@Mak Sumeriah oldtown semlm maksu

atty's said...

@Joytu lah joy memang happening

atty's said...

@dilaOHdilasemalam minum je dila.

atty's said...

@Mama Mya tu lah seronok kalo dpt jumpa geng

atty's said...

@zura@iwan havoc jadiknya oldtown smlm.

atty's said...

@Softtouch [Hanim] aha hanim alhamdulillah dia dah sihat .

atty's said...

@rasp
tu ler sis..bila nak jumpa nie

ALoNa Cintamaniszlite said...

tuah jd bloggers popular..dpt ramai kwn...hehe..