Oct 11, 2010

Berbual dari hati ke hati..bersama rakan2 blogger

Hari Jumaat malam ..
kami berjumpaan..setelah sekian lama...
walupun masa raya .ade pergi umah kin ..
tap..takde peluang nak berborak sangat..
atau kami ni memang suka borak kat tempat yang havoc..
lepas tu kami lak jadi lebih havoc dari orang lain ..


serius giler..kami tengah membincangkan 
satu projek untuk 2011..
family planning..
pic curi kat masviona blog

fir yang bosan..
memula je.lepas tu dia yang over..

Kelakar pun ada ..
bayangkan .hanya ..attyfir,masviona dan ekin@mummysya..
yang pasangan memasing..tak ler banyak cakap .
tapi kami bertiga ..je aku rasa ..bercakap macam kuat giler
ke perasaan aku je..
ye lah orang ramai kt Qbistro tu ..

dah nak abis baru perasaan..ya rabbi kuat amat kita ni bercakap..wakkakakka..

dari pukul 10.30 berjumpa..dimulai doa makan ..
tapi zul ngn avin je ..makan ..
disudahi doa..selamat..wakakkaka..kol 1 baru tamat...tak sedar masa berlalu .begitu pantas mencemburui kita..

nextime kita jumpa lagi .sapa nak join tahan ngn cara kami jom ar..walupun nampak lemah lembut..lembab..sekali berborak .terlupa ada orang punya lah ramai kat sekeliling kita..
apa pun enjoy............seronok ...happening.

start berjumpa dari sini ..nextday ..kami ada berjumpa lagi..nanti k story ..di mana .kenapa ..? 

22 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

WAH SYOK AKAK jumpe geng2 baik...mauu borak2 tuh..sambil borak2 sambil mkn2...mmg syok woooo hehehehehe....

ye la kak, nampak muke fir bosan tu keh keh keh ...seb baik tak lame kebosanan die tu....kalo tak, haru jek die mintak balik awal heheeh

masviona said...

haaa...samalah kak...lps borak mas pun baru sedar yg kita borak...kuat kot suara masing²...adoyaii....tp best kan dah lama dah tak jupe

Softtouch [Hanim] said...

bestnya kak ty..dah jumpe sekepala haruslah borak xigt kak ty..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh k.ty..dr ati ke ati gtu...beshnyerr kumpul rmai2..

Mak Su said...

sesekali berjumpa, mmg byk stories :)

POSH76 said...

bessnyer ada geng satu kapla...meriah gitu hehe

Mr Hazizul said...

Hahaha...
Memang korang borak boleh dgr sampai kat luar...
Tu sebab kita orang lelaki ni diam jer..

zura@iwan said...

wahh...cam serius je bincang tu..hikss

Dee said...

kty..kalo dh jumpa mmg x hengat sembangnya kan..tu seronok ada kwn2 yg sekepala..

mummysyafie said...

kak ty, awal nyer wat perancangan tuk 2011.takpe..takpe..ada berita baik roger nor k. mana taw nak wat business ke..leh nor jadi customer. or nak gi holiday ke..leh nor kirim barang..hihihihihi...

Hezesuze said...

alaaa kty jauh tu..kalo dekat 4 sure ze join punya...huhu

eh eh projek apakah?? leh join ke?? ahakss

atty's said...

@☆ lieya latif ☆dia tido mulanya tu lieya..tu tade mood

atty's said...

@masvionawahahhaa..tu lah mas..tertiba je pasan..ya allah kuek nya cakap..

atty's said...

@Softtouch [Hanim] betui tu hanem..ekekkeke

atty's said...

@:: p R i n c E s S _ N :: tu ler N..sampai lupa dah pagi..

atty's said...

@Mak Su aah maksu .lepas satu..satu..

atty's said...

@POSH76 meriah sis..mcm kedai tu kitaorg nya

atty's said...

@Mr Hazizulwahahhaha..patutler korang senyap ke kan..wakakkaka..

atty's said...

@zura@iwan tu ler zura cam penting benor.gamaknya .

atty's said...

@Deebetui tu dee..kalo sembang langsung x ingat apa ..

atty's said...

@mummysyafieinsyallah nor..

atty's said...

@Hezesuze ze..alor meh je lar join .