Sep 7, 2010

NO WATER

Area umah aku,fasa 2 dr pagi takde air, jdknya kena berbuka kt luar arinie,hope mlm kang dtglah air,

4 comments:

dilaOHdila said...

atty
tadi kakak aku cakap ayer tercemar
tu yg syabbas terpaksa tutul ayer takut merebak dalam kawasan larangan. amonia ghitu bunyiknya.....ishh syabbas...ku seru nama mu

☆ lieya latif ☆ said...

haaa betul ar kate kak dod tu...lieya pun baru tgk tv3 gitu...sabo kak yeak....

Jasfyra said...

ayyo, ada amonia ke?menakutkan...huhu
saya kt sg merab ni, air very the karats.adakah amonia tu merebak kesini?dah la lom mandi lg ni....huwaaaaa

Liza said...

susah kalau raya takde air, kalau tak raya pun susah gak takde air kan?