Sep 4, 2010

Chicken Chop Grilled utk berbuka

Dah ujung-ujung posa nie .
.memang tade idea dah nak masak 
Jadiknya semalam kitaorang berbuka kat luar lagi 
tu pun last minute plan .
akak sebok nak makan Chicken Chop kat D'one Steak 
Try Terjah gak .nasib ada meja kosong .



aku benornya dah naik muak makan ..chicken chop nie
sebabnya aku dah agak kerap gak ,.
tapi .kat sini ..boleh tahan gak ..lah .tak rugi lah .puas ati kiranya kalau makan kat sini ..

Ari nie ingat nak g kl..
tengok camne..baju raya ingat nak gak cari sepasang.
itu pun kot kalau berkenan .
dengan nak cari tudung barang sehelai dua..
kalau larat kang .terjah jalan TAR..
Kalau idak lepas berbuka..dalam kol 11 malam ke baru gerak .
sonok sikit jalan malam ..sejuk .

6 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

sodap nyer....best gak g jln TAR. sambil jln² leh cuci mata.

Syima Syaz said...

malam bukan lagi ramai ke kak?saya tak sanggup la...dah ujung2 puasa ni 1 hape pun tak beli

dilaOHdila said...

wah makan kat D one ka
syok ayaq geleh besaq tu

Pocket said...

bg pocket ada dua jenis tepung chicken chop,
satu yg tepung gandum dilarutkan dlm air (Plus telur kot) then deepfried.

satu lg yg ayam dibedakkan ngan tepung,
disalut telur, n ngan telur tu,
tepung roti menyalut ayam tu.

which one do u like?
for me, the second one
makan minyak banyak sangat :(
xbesh

peh lama tak makan chicken chop.
mlm ni cari lah..

mummysyafie said...

berbuka cara western lak kali ni yer.kalau gi jalan TAR hujung puasa ni kak best gak..kemeriahan nya terasa la...tapi kena tahan la redah lautan manusia kat situ

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lame N x mkn d'one steak...mcm nk ajk Za terjah jekk..