Sep 6, 2010

Bos lak yang lebih2

Pagi-pagi masa sahur dah dapat..
sms dari my bigbos..
dia cakap dia cuti   1 week ..berrmula hari ini .
naik kerja 13 September..

Memang tau dah dari awal.
sebab aku yang uruskan ..semua tiket flight dia..
bos & family bercuti ke Taiwan .
Jadiknya..nampaknya minggu ni aku sorang je.kat opis..
hari rabu .kalo line clear..leh ar balik awal ..

Persiapan raya .alhamdulillah dah settle.99% ada skit jer lagi..
tinggal nak beli kacang2, maruku ke..tengok lah ..malam raya nanti lak cari .

10 comments:

cheqna said...

wah kak
selamat membeli2 la ye =)

☆ lieya latif ☆ said...

ye la kak, bos akak yg over, tapi bagus tu kak...line clear gitu ...akak pun leh laa pi settle ape2 yg lum settle lagi kak.....

Yan said...

ekekeke dia nak beraya jugak tu

Softtouch [Hanim] said...

sape yg raya sbnarnya..dah bos kan..biarjelah..wa..bolehlah akak balik awal rabu tu nnti..

POSH76 said...

ni saper yang nak raya tp bess kalau boss takde leh gi soping hehe

mrs.ecam said...

ish klu duk sowang2 kt opis bek coti jek...heeeeeeeee

momguess said...

wahhhh
bos ko pulak yg lebih2

bintangku said...

wah, sunyi ler opis tu... dah sorang2 tu... ca alif bot ler....

Queen said...

ahaha..tu biasa lah tu..ngee....

KSWSK said...

kemain bos akak erk...hehehehhe