Aug 31, 2010

Lazo Diamond.

Tengok Jari kosong je..
jadi rembat gak lah seketul .yang murah .
janji ada..
tapi aku memang suka yang simple..je..
nak beli yang ada batu tak mampu .


12 comments:

Cik Wanie said...

amboi kak ty cincin raya yer,
hihihihi:)
cantik n simple:)

Syima Syaz said...

hehe...
wan pun ada belikan 1 cincin 'merisik' kat sini...saya tak suka emas..cam tak kena dgn saya

Liza said...

wah, cantik yer...bling2 raya...

kakyong said...

kak,
perak ke emas putih tu..

POSH76 said...

canteklah sis...murah ke mahal belakang kira yang penting nice hehe

atie said...

cincin raya yang sangat cantik ty,aku pun dah ada cincin satu,rantai tangan dan subang dengan lazo nih, suka sebab boleh trade in balik walopun mas putih...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

weee...cincin raye...sweet jekk..

Ietams said...

cantik!
berseri2 le jari di hari raya ni..

rasp said...

simple lah yg cantik sis....
i loike!

13may said...

cantik!

:)

J.L said...

i suka white gold... ringkas tp cun ;)

miss mumun said...

wah.. tantek..
xkesah ler ader batu ker takder..
mumun suke yg xder batu..
simple tp maveles!