Aug 20, 2010

Hada Labo

Semalam ..tertiba bos aku tergelak .
(semalam bos ado..tapi jap je..)
aku pun pelik kenapa lak dia gelak .
lepas tu dia cakap .aty .i dah buka u punya surat..
ah cong kasi letak meja saya..saya ingat saya punya surat..
lepas tu dia datang antar kat meja aku ..
nie aty .sample makeup..


tak kesah lah, bos buka pun bukan ade rahsia apa sangat pun..
cuma sample je dari hada Labo..

ingat nak terai gak pakai ..Hada Labo ..

p/s: ari ni aku cuti..ada hel..selamat berhujung minggu..

17 comments:

sI tEDI said...

ekekekekekke.
sabau je lah bos tu.
selamat bercuti kak =))

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ....selalu gak jadi cam tu kak...bos bukak dulu heeheh..

wah berseri2 laa akak raye ni pakai produk nie...auwwww!!!~

mEiZ SHA said...

hehehe
produk ape tu kak atty?
cun ar nanti raya nie..:)


selamat berbuka dan hujung mggu kak atty..:)

rasp said...

i plak, kalo leh nak soh je bos i nie buka kan surat2 dia sendiri hehehehehe...
sib baik dia tak terai produk tu...

Yan said...

kat sampul surat tu takde tulis name akak ke??? cemane dia leh igt surat dia pulokk

Hezesuze said...

hada labo ?? produk apa tu kty?? hehehe

wah cuti ye...hepi weekend ye

FazidElias said...

happy weekend kty

Dee said...

hehehe..sib baik bos sporting...kty..tajuk entry kita samalah..psl hada labo..hehehe..kty..fir tu kan..kalo masih demam bwklah gi cek darah..skrg ni denggi berleluasa..just amik tindakan awal je..

KSWSK said...

sib baik smple make up..kot smple lain kak..hehehehhe..

Queen said...

kak ty try pastu bgtahu eh...kalau ok nak try....heee

lily lotus said...

cute jer :)...seb baik dia tak try..haha

POSH76 said...

kelakar ur boss suka suki jer bukak...tryla sis mmg best nak2 toner tu hehe

mummysyafie said...

kak ty, tetiba teringat kisah 10 thn dulu. boss nor terbuka kad hari raya yg hubby kirim. sib baik xde ayat2 songsang...hahaha

td kat blog dee pun crita pasal produk ni, kalau elok nak cuba lak gak

Liza said...

happy weekend atty!

dD Fabulous | sitekateki said...

best kak pakai hado labo nie...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

he he he.....zana pun dah dapat sampel hada labo nie...
best arrr kak......ingat nak beli nanti...
hari tu yg moisturizer losyen yg dlam botol tu....still tinggal separuh...sekali datang si batrice...habis di tuangnya....hu hu hu..menangisssss

CuTeMiUt78 said...

hik...hik.. sib baik la kty dpt bos yg sporting