Aug 18, 2010

Cuti Raya

Hari nie ..aku bz ..mengfax benda nie ..kepada customer..
wah tak sabar nak cuti raya..
Tarikh di atas tu ..aku saje..je awal kan ..cuti dan masuk 15 hb..
kita kan cuti 16 sept.
ikut mood aku ..kalo rajin naik kerja..kalo tak .bos ada je kat opis..kot ade.

22 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah bagus company kakty..efisyen.....awal2 dah inform yg lain2 bile tempoh cuti....bagus2..

Hezesuze said...

amboiii cepatnye memo cuti raya dah kluar....huhu

xpe kty..jalankan tugas kty ngan cepat huhu

sape tak suka cuti yedok?? ngee

rasp said...

best & cepatnya dah declare cuti...
very efficient!!!
senang keje gini....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uik...lame tu cuti raye...

J.L said...

ohh..igtkan tadi kty dah apply cuti raya ;)

Redbloodsnow said...

wahhh bgs ah company tmpt akak keja tuh. mesti staffs ramai muslim kan :)

atty's said...

zie@ kat company kty keje ni kty je perempuan .dan kty je muslim..yg lain semua cina belaka..hehehhee.

momguess said...

wah!!!!
bagus ko dh fax cuti raya

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

walalala~

=)

cuti puas2 kak~

Dee said...

bagus ar kty..buat awal2..xlah kelam kabut nanti..aku ni cuti pun tinggal 6 hari..xleh cuti lamalah jwbnya..hehehe..

Softtouch [Hanim] said...

lamnaya company kak ty cuti..best..tolak annual leave ke dia bg free kak ty?

Mak Su said...

wow! lama break

adenium said...

saya tak ambik cuti pun raya nih...mana yang wajib jer...

atty's said...

hanim@cuti free..kty mana ade cuti taun ..sukati.depend bos..kalo rasa malu cuti lama kang naik kerja.ekekekke

Queen said...

bestnya..sini tak dak pun..cuti macam biasa jugak..heee

sweetie2010.blogspot said...

Salam Atty,

wah,lama juga cuti tu Atty 8 hingga 15. Kenalah beritahu client awal2kan.

kakyong said...

amboi cepatnya dah declare cuti raya..
kakty beraya di mana tahun ni?

Yan said...

wooo cuti lame... hoyeh hoyeh

ikiqzana said...

zana pon x sabar nk cuti raya.. besttt.

mEiZ SHA said...

ishhh ni yang nak plan cuti gak ni kak..;)

mummysyafie said...

kita orang pun dah kuar..n nor yang paling juara, orang yang awal cuti..n orang yang terakhir masuk opis..

CuTeMiUt78 said...

wah kemain kty, dah tau cuti raya..