Aug 15, 2010

4 hari firdaus dah puasa

Hari nie hari ke 5 kita berpuasa.
alhamdulillah ..
fridaus setakat nie ..masih berpuasa penuh ..
gambar ni masa hari jumaat ..
puasa ke 3...
lepas berbuka ..firdaus terus tidur..dia deman ..
makan berbuka pun sikit je..
kadang sian gak tengoknya ..tapi kena ajar jugak ..berpuasa..

17 comments:

marinahunny said...

siannye fir, demam pun larat nk puasa..bagus nye :0

Cik Wanie said...

Alhamdullilah fir berjaya berpuasa,
kesian plak tgk dia tido mcm tue,
dah bagi dia mkn ubat ke kak ty?
apapun semoga fir cepat sembuh...

get well soon fir

SyimaSyaz said...

alah ciannye fir..
kak, kalau dia btl2 demam...takyahla suruh dia puasa..takut melarat pulak.cian dia...

FazidElias said...

alhamdullillah...awal puasa selalu camtu kan kty, dah seminggu sok, segar aje nanti :D

Hezesuze said...

ishh fir smpai demam tu kty...
kalo dia xlarat jgn dipaksa kty...

wh0se said...

whose pn setuju...mmg budak2 harus dididik seawal kanak2 lagi...semoga firdaus dapat bertahan sehingga ramadhan 30....

Yan said...

demam2 pun posa..
kuat semangat dia

Jiey Mien said...

Kuatnya Firdaus puasa penuh..
=)

http://kernaksihkita.blogspot.com

miss mumun said...

tahniah firdaus..
bagus ajar dr kecil..
sampai demam2 die..
Selamat berpuasa kak aty.. =)

miss mumun said...

tahniah firdaus..
bagus ajar dr kecil..
sampai demam2 die..
Selamat berpuasa kak aty.. =)

Liza said...

kesiannyer fir, tapi bagus, still bersemangat nak pose

~~ciklinn~~ said...

bagussnyerr dia kak yatt.... anak linn duk pose yang yok lagi ha...

*ayu the sun* said...

bagus fir! keep it up!!!
insyaAllah.. dia faham.. and i'm very sure tahun ni raya dia excited lebih.. :)
betul2 raikan kemenangan.. :)

adenium said...

kesiannya fir... tapi bebudak skang kuat sungguh puasa kan kakty...

mummysyafie said...

semangat fir nak puasa tu still kuat kak ty..taniah fir

CuTeMiUt78 said...

alahai sian fir, demam2 pun kena puasa gak ya

nza said...

syabas utk fir...sama dgn farouk, xselera nk makan ttp tetap brpuasa penuh....kesiankn........